JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

ДОМИНИРАЙТЕ В СРЕДАТА СИ
И в новите си версии Jeep® остава верен на своя дух. Този автомобил осигурява сигурен контрол при всяка ситуация на пътя. Защото той е творен по природните закони. Шофирането на новия Jeep® Compass е неповторимо изживяване. Моделът е с подобрена ефективност и без компромиси в представянето. Той върви уверено навсякъде и се справя с всички терени: гарантира комфортно управление в градска среда и вълнуващи преходи в офроуд условия.
Днес високите технологии и иновативните решения са превърнали удоволствието от шофирането в качествено ново преживяване.
Новият Jeep® Compass е автомобил с характер; автомобил със стил и мощ. На него може да се разчита.
Бъдещето е пред Вас. С новия Ви Jeep® Compass идва и обещанието за незабравими приключения.

НЕОБУЗДАНО СЪВЪРШЕНСТВО
Формата е прецизирана. Пъргавата конструкция умело е съчетана с елегантни линии. Изящество е въплътено във всеки детайл.
Запазен е класическият здрав и жилав дух, както и неповторимият стил. Елегантният екстериор, плавните линии и аеродинамична визия подчертават фините детайли: контрастен черен люк на покрива, хромирани прагове, очертани странични прозорци, емблематична решетка със седем отвора и солиден гръб.
Новият Jeep® Compass 4xe приковава вниманието от пръв поглед. Усетете тръпката, с докосването на волана. Мечтата е в ръцете Ви. Насладете ѝ се и почувствайте съвършенството.

Нищо не може да го спре. С новия Jeep® Compass 4xe Limited можете да пътувате безопасно и в пълен комфорт, като винаги оставате в центъра на вниманието. Изберете подходящото забавление по време на всяко пътуване благодарение на услугите Uconnect ™ и функции като Apple CarPlay и Android AutoTM. Освен това, Selec-Terrain с четири режима на шофиране подобрява стила ви на шофиране, независимо от пътя. Това ниво на оборудване се предлага с двигател с обща мощност 190 к.с., задвижване на всички колела и 17-инчови джанти.

Офроуд гумите и 17-инчовите алуминиеви джанти издават за кого говорим. Новият Jeep® Compass 4xe Trailhawk не е SUV за всеки, той е SUV за тези, които искат да изживеят незабравимо вълнуващо приключение. И благодарение на интуитивните системи за зареждане, той винаги е готов за следващото.

19-инчови алуминиеви джанти с гранитно кристално покритие, черен покрив и сиви детайли, новият Jeep® Compass 4xe S е автомобил с характер. Силен и елегантен SUV, който предлага максимален комфорт всеки път, когатопоемете на път, независимо от ситуацията. Благодарение на системата Premium Alpine Audio и круиз-контрола, можете да се чувствате сигурни, подпомогнати и най-важното да се насладите на открития път.

19-инчови алуминиеви джанти с гранитно кристално покритие, черен покрив и сиви детайли, новият Jeep® Compass 4xe S е автомобил с характер. Силен и елегантен SUV, който предлага максимален комфорт всеки път, когатопоемете на път, независимо от ситуацията. Благодарение на системата Premium Alpine Audio и круиз-контрола, можете да се чувствате сигурни, подпомогнати и най-важното да се насладите на открития път.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С JEEP® COMPASS 4XE PLUG-IN HYBRID

Истинският офроуд дух на автомобила не е променен и в този модел. Но двигателят е истинска революция. Новият Jeep® Compass се прероди, за да отговори на предизвикателствата на постоянно развиващите се концепции за мобилност. Все пак, неговият волен дух и стил са запазени. Този модел е по-устойчив, по-мощен и гарантира по-голямо удоволствие. Благодарение на новоразработения двигател Plug-in Hybrid 4xЕ, новият Jeep® Compass съчетава силната си офроуд природа с иновативна, урбанистична технология. Това е просто един устремен в бъдещето Jeep® Compass, с по-голяма мощност.

ОТКРИЙТЕ НОВ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ

Благодарение на напълно електрическия режим на работа, новият Jeep® 4xe Compass Plug-in Hybrid е проектиран като два автомобила в един: с бензинов двигател, със задвижване на предната ос и с Plug-in Hybrid, със задвижване на задната ос. Задвижващата синергия на включената хибридна система се изпълнява с бензинов двигател с мощност 130 или 180 к.с., задвижващ предния мост, комбиниран с 44kW (60 к.с.) електрически двигател, задвижващ задната ос. Новата мощност на Jeep® Compass варира от 190 к.с. до 240 к.с., в зависимост от оборудването.

8.4 "ДИСПЛЕЙ

8.4 “дисплеят ще предостави цялата информация за вашия нов Jeep® Compass 4xe, също така ще осигури достъп до функциите на My Uconnect ™ и възможността за свързване на вашия смартфон. Така че можете да шофирате, докато сте свързани с вашия автомобил и вашия свят.

ИЗБОР НА ХИБРИДНИЯ РЕЖИМ

Новият селектор за хибридни режими ще ви позволи да конфигурирате шофьорското си изживяване по желание, като избирате между три различни режима: Hybrid, Electric и e-Save. Вашият нов Jeep® Compass 4xe ще бъде готов да ви придружи в следващото ви приключение.

ЛЕСНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Поддържането на вашия Jeep® Compass 4xe винаги зареден и готов за справяне с всеки маршрут ще бъде много лесно: просто го свържете към стандартен електрически контакт. В допълнение, системата 4xe ще ви позволи да зададете минимални нива на заряд на батерията, за да се насладите на приключенията си без проблеми.

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ В ТЪЛПАТА

Изключителният дизайн на новия Jeep® Compass 4xe ще се адаптира идеално към всяка ситуация.
Дали това е скалист офроуд маршрут или елегантен център на града, няма значение:
линиите му са проектирани така, че да се възхищават където и да са.

Въпроси и отговори