JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА. И ТОВА СЕ ЧУВСТВА НАВСЯКЪДЕ

С новия Jeep® Compass се чувствате у дома на всякаква пътна настилка. Няма терен, способен да ви изненада. Справяте се с всяко предизвикателство с лекота. Можете да активирате системата Selec-Terrain™ механично в предпочитания режим, предвид условията на шофиране или просто да оставите автоматичния режим да вземе решение вместо Вас.

AUTOMATIC [ АВТОМАТИЧЕН]
Това е изборът по подразбиране, който е идеален за всекидневно шофиране. Той използва задния електрически двигател, когато е необходимо, за да включи електрическата система 4×4.
SPORT [СПОРТЕН]
Този нов, динамичен режим на шофиране добавя още по-голямо удоволствие при всекидневното градско шофиране, като стяга кормилното управление, изостря реакцията на педала на газта и коригира поведението на трансмисията посредством превключване за пълна мощност на по-висока скорост и отнемане на въртящия момент.
SNOW [СНЯГ]
Не забравяйте, че има и студено време! Зимният сезон обаче не е повод за тревога. Режимът за сняг ще осигури необходимия контрол. Щом се включи, той активира задвижването на четирите колела, намалява поднасянето до минимум и поддържа сцеплението и стабилността, от които се нуждаете.
SAND/ MUD [ПЯСЪК/ КАЛ]
Активирайте режима пясък/ кал за максимален контрол на сцеплението при ниска скорост и управление въртенето на колелата чрез специфични стойности на предаването, за справяне с неравни, хлъзгави терени.
ROCK [КАМЕНИСТИ ТЕРЕНИ]
Този режим, само за версия Trailhawk, предоставя усъвършенствани възможности на ниска скорост за 4xЕ, благодарение на непрекъснатите настройки на електрическия въртящ момент, позволяващи на новия Jeep® Compass да доминира на най-предизвикателните терени.

ШОФИРАНЕТО СЕ ПРЕВЪРНА В ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Приключенията не знаят граници. Новият Jeep® Compass е доказателството за това твърдение.
Надписът Trail Rated® показва, че автомобилът е преминал успешно серия от изключително взискателни тестове в пет ключови категории (сцепление, маневреност, свързване, преминаване на водни препятствия и просвет с пътя). 17-инчовите гуми за всякакъв терен, специалната предна броня, повишената височина на каране, защитните елементи под купето, характерният теглич и защитни прагове от Mopar® (предлагат се по заявка) допълнително подобряват офроуд възможностите му. Независимо дали шофирате в града или в дивата природа, всяко препятствие е вълнуващо предизвикателство.
Trail Rated® тестовете се извършват в най-модерния изпитателен център на FCA в САЩ, след което автомобилът преминава и някои от най-предизвикателните терени в света.

НОВ TFT БЛОК

Бъдещето е просто пътуване напред; по нов път, към нови дестинации. Новият Jeep® Compass има с какво за Ви изненада. Цифровият TFT блок, с нови графични решения за версията Plug-in Hybrid 4xЕ, прави всяка актуализация за Вашия автомобил и статуса на шофиране ясни и лесни за идентифициране. Трите бутона за използването на двигателя и батерията, както и новото оформление на USB портовете са направили функциите незабавно включващи се и интуитивни. Продължете по пътя, всичко е перфектно синхронизирано с Вашите намерения.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ ЗА ЧЕСТОТИТЕ НА ЗВУКА

Чист звук, без ограничения. Вашият нов Jeep® Compass носи звук с нови измерения.
Можете да се насладите на мощната 506-вата аудио система Alpine Premium, оборудвана с 9 тонколони, усилвател и субуфер. Нека светът се движи с Вас и около Вас, в синхрон с персоналния Ви ритъм и лични емоции. А звукът ще Ви отведе далеч. От Вас се иска само да го настроите на собствените си вълни.
Предлага се по заявка с определени салони.

ПРОСТРАНСТВОТО ОСИГУРЯВА ПОВЕЧЕ КОМФОРТ

Купето на новия Jeep® Compass е с повече възможности. В него комфортът е съчетан с модерен стил. Пространството е организирано ергономично и находчиво. Елегантно се доставя повече светлина, с двоен шибидах на покрива (допълнителна опция), който е в унисон с волния дух на Jeep®. Просторните, обхващащи тялото седалки, са умело комбинирани с качествените елементи от интериора, които поставят акцент върху всеки детайл. Пространството е по-функционално, с повече място за пътуващите на задните седалки. По-големият багажник улеснява използването му. Комфортът има утилитарни измерения. В това отношение възможностите на автомобила са огромни.

Нищо не може да го спре. С новия Jeep® Compass 4xe Limited можете да пътувате безопасно и в пълен комфорт, като винаги оставате в центъра на вниманието. Изберете подходящото забавление по време на всяко пътуване благодарение на услугите Uconnect ™ и функции като Apple CarPlay и Android AutoTM. Освен това, Selec-Terrain с четири режима на шофиране подобрява стила ви на шофиране, независимо от пътя. Това ниво на оборудване се предлага с двигател с обща мощност 190 к.с., задвижване на всички колела и 17-инчови джанти.

Офроуд гумите и 17-инчовите алуминиеви джанти издават за кого говорим. Новият Jeep® Compass 4xe Trailhawk не е SUV за всеки, той е SUV за тези, които искат да изживеят незабравимо вълнуващо приключение. И благодарение на интуитивните системи за зареждане, той винаги е готов за следващото.

19-инчови алуминиеви джанти с гранитно кристално покритие, черен покрив и сиви детайли, новият Jeep® Compass 4xe S е автомобил с характер. Силен и елегантен SUV, който предлага максимален комфорт всеки път, когатопоемете на път, независимо от ситуацията. Благодарение на системата Premium Alpine Audio и круиз-контрола, можете да се чувствате сигурни, подпомогнати и най-важното да се насладите на открития път.

Разгледайте различните нива на оборудване и тествайте първия Jeep PLUG-IN HYBRID в нашите представителства.

НЕОБУЗДАНО СЪВЪРШЕНСТВО

Формата е прецизирана. Пъргавата конструкция умело е съчетана с елегантни линии. Изящество е въплътено във всеки детайл.
Запазен е класическият здрав и жилав дух, както и неповторимият стил. Елегантният екстериор, плавните линии и аеродинамична визия подчертават фините детайли: контрастен черен люк на покрива, хромирани прагове, очертани странични прозорци, емблематична решетка със седем отвора и солиден гръб.
Новият Jeep® Compass приковава вниманието от пръв поглед. Усетете тръпката, с докосването на волана. Мечтата е в ръцете Ви. Насладете ѝ се и почувствайте съвършенството.