RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Jeep Renegade PLUG-IN HYBRID е автомобил, който обединява новия и стария свят – конвенционалния бензинов двигател с електромотор. Той ви дава свобода, тъй като в него е и 4×4 ДНК-то на марката, което еволюира до 4xe. Това са три автомобила в един. Можете да го карате само на ток до 50 км, което е нормалният ви градски пробег; можете да го карате като хибрид, да имате малък разход на гориво, батерията да се зарежда от кинетичната енергия, докато шофирате. А, ако го заредите на зарядна станция или вкъщи – вие ще шофирате Renegade със супер нисък разход на гориво – около 1,9л/100 км.

Това е истински Jeep със задвижване на всички колела. Renegade 4xe е високопроходим, комфортен, с модерни технологии, здрав. С него можете да минавате отвсякъде, батерията е интегрирана в пода, не намалява обема нито на багажника, нито на купето. В същото време батерията е добре изолирана, така че да преминавате през всички пътни препядствия спокойно и уверено.

СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ

Два мотора в един автомобил. Двойна душа, която ви позволява да извлечете максимума от новия си Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, независимо къде се намирате.

ТОЙ Е ТУК

Насладете се на съчетанието, което търсехте: практичността на града и виталността на природата. Движение, в перфектна хармония и с двете. С обновената си и дръзка външност, комфортния интериор и интелигентни технологии, новият Jeep® Renegade е вашият пропуск на достъп до всяко място, на което искате да отидете.

ГРАДЪТ СЛЕДВА ПРИМЕРА.

Играта на „Догони ме“ никога не е забавление. Да бъдеш лидер обаче винаги е. Ярко изразените дизайнерски промени на легендарната решетка със седем елемента, прецизно интегрираните предни светлини, както и средната и долната част на лицевата страна са все части от това, което може да се определи като „дръзката фигура на един Jeep®“. Градът е предупреден: не бива да се забърквате с Jeep® Renegade.

НЕОЧАКВАНА ПОЯВА.

Влечението към неочакваното е това, което води към необикновеното, а новият Jeep® Renegade е идеалният стимул. Обновената предна част и новите LED светлини осигуряват на ярката му визия нов полъх. Така че материализирайте своята идея за неочакваното и живейте на пълни обороти.

ПОГЛЕД ПО СЪЩЕСТВО.

Да бъдеш видян е лесно, но за да бъдеш забелязан трябва да държиш на детайлите. Свежият, нов дизайн на LED светлините с ексклузивното X на Renegade – вдъхновено от старите туби за бензин в Щатите – е завладяващ, силен и има потенциала да се превърне в основополагащ на новите тенденции.

ВАШЕТО НЕБЕ ТОКУ ЩЕ СЕ ОТВОРИ.

Небесата сега са на върха на пръстите ви. Както само един автомобил Jeep® го може, Renegade прави възможна свободата на откритото пространство, независимо къде сте и кога сте. Подвижният покрив предлага функции за електрическо плъзгане и накланяне и ексклузивните панели My-Sky. Сега можете да откриете гледка, уникална като вас.

НАСТРОЙТЕ СЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ.

Вдъхновени от традиционната същност на марката за офроуд приключения и вълнуващи преживявания, в новия Jeep® Renegade са имплантирани характерни елементи от класическия Jeep® Wrangler и символи на икони от миналото като Willys. Като изображението на предното стъкло или стилизацията на типичната халка за прикачване при офроуд от страната на пътника. Вниманието към детайла, в съчетание с истинска функционалност, винаги ще ви движи, вдъхновява и още….

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Ефективността на хибридния силов агрегат, по-специално подобрената производителност и нов подход, основан на отговорността за околната среда. Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, бъдещето е нова граница за изследване.