приемам

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

ПРЕД НАС СЕ РАЗКРИВА СВЯТ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Започнете пътуването си в автомобила, който е оборудван почти за всичко.
Новият Jeep® Renegade е SUV, предлагащ всичко, от което шофьорът се нуждае, и нищо, което не е необходимо. Автомобилът се откроява на пътя, благодарение на променения екстериорен дизайн. Модерни системи и функции за безопасност, които са стандартно оборудване за всички варианти, заедно с изцяло новите бензинови и усъвършенствани дизелови двигатели, ви позволяват да шофирате напълно уверено и сигурно, наслаждавайки се на възможностите на автомобила. Подгответе се за пътуване в нов свят.

Най-добрият малък SUV за 2018 година

За трета поредна година Jeep® Renegade получава награди на списание 4×4 Magazine, тази година в категорията “Най-добър малък SUV на годината”. Успехът на Renegade се дължи на неговата многостранност и гъвкавост. Такова е заключението и на групата експерти: “Renegade се отличава със своята добра визия и оборудване – както и с водещи офроуд възможности, с които изпреварва останалите в този клас.”

НЕПРЕХОДНИЯТ JEEP® СТИЛ НА ОФОРМЛЕНИЕ, ОБНОВЕН.

От обновената гама джанти до новия пакет LED осветление – новият Jeep® Renegade винаги е в крак с времето. Новият Jeep® Renegade е готов, проявява желание и е способен да се справи с всякакви нови офроуд предизвикателства и пътувания извън града.

ИЗЛИЗАТЕ И ПОТЕГЛЯТЕ

С най-просторното в класа купе за петима души, голямата функционалност на товарното отделение в задната част на автомобила, многобройни интелигентни решения за съхранение на вещи, повече пространство на нивото на раменете и максимална широчина в тази категория превозни средства, Jeep® Renegade предлага достатъчно място за желания комфорт… и дори повече.

МОЩНО ЗАДВИЖВАНЕ ПРИ ПОЧТИ ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ

Новият Jeep® Renegade се предлага с две 4×4 системи с функции за деактивиране на задната ос от задвижването и плавно превключване между режимите на задвижване на четири и две колела. Системата Jeep Active Drive Low е помогнала на Renegade Trailhawk® да стане носител на етикета Trail Rated®, доказващ възможностите на този автомобил да се движи ефективно при всякакви условия.