Еволюцията на иконата

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid - ново поколение свобода

Еволюцията на иконата

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid - ново поколение свобода

Изображенията са с илюстративна цел. Характеристиките и цветовете могат да се различават. Някои цветове може да не са налични.

Поради силното глобално търсене наличността на Jeep Wrangler е ограничена. Моля, посетете местния дилър на Jeep, за да получите повече информация относно предложенията на склад.

SAHARA

Стил, функционалност и детайли, които впечатляват:

  • Премиум седалки с кожени елементи за максимален комфорт.
  • Аудиосистема Alpine с 9 тонколони, 12-канален усилвател и 552W.
  • 18″ алуминиеви джанти със стилен непреходен дизайн.
  • Инфоразвлекателна система Uconnect с Apple CarPlay и Android Auto интеграция.

RUBICON

Истинското лице на Wrangler – емблематично Jeep ДНК без компромиси:

  • Привлекателен външен вид с детайли, които изпъкват
  • Система Tru-Lok за заключване на предния и задния диференциали и осигуряване на отлично поведение при всякакви условия
  • Предна камера TrailCam със система за почистване – верен помощник при движение извън пътя
  • 17″ алуминиеви джанти с всесезонни гуми за гарантиран комфорт по време на приключенията

СТИЛНА ИКОНА

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid остава верен на своя произход.

Емблематичните класически форми са подсилени от стилните детайли на 4xe света, като сините профили на логата, вратата за електрическо зареждане отстрани и специалната линия на колелата.

Wrangler 4xe е определението за гъвкавост, с адаптивно предно стъкло, различни конфигурации на покрива и подвижни врати, за да предложи несравнимо изживяване на открито.

ЛЕГЕНДАРЕН ДУХ

Гъвкавост, пространство и комфорт, без да забравяме стила и индивидуалността. Jeep Wrangler разполага с отопляеми кожени седалки, щедро пространство за всеки пътник и множество заключващи се и водоустойчиви отделения за съхранение, подходящи и за приключения на открито.

НЕСРАВНИМА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Jeep Wrangler се справя с ежедневните предизвикателства на пътя и извън него благодарение на мощност от 200 kW (272 к.с.) и ускорение от 0 до 100 км/ч за 7,6 секунди. Като 4xe plug-in хибрид, Jeep® Wrangler сега е още по-мощен – с комбинирана мощност от 280 kW (380 к.с.) и ускорение за 6,5 сек. Той има впечатляваща способност за преминаване през препятствия и остава верен на безкомпромисната офроуд способност на Jeep.

ПЪЛНА СИГУРНОСТ

Jeep Wrangler се предлага стандартно с повече от 65 функции за активна и пасивна безопасност.

Бордовите системи, като системата за адаптивен круиз контрол и системата за предупреждение за сблъсък Forward Collision Warning+ с автоматично спиране, спомагат за по-комфортно и по-безопасно пътуване.

Освен това са налични системи за асистиране, специално за приключения извън пътя. Например Selec Speed®Control, системата за офроуд круиз контрол, ви гарантира по-голяма стабилност при шофиране дори на неравен, кален терен и по стръмни склонове.

СВЪРЗАН С ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Wrangler 4xe PHEV е оборудван с автомобилни технологии, които правят всяко приключение още по-вълнуващо. Благодарение на Jeep App 4 и информационно-развлекателната система Uconnect™ можете да взаимодействате с вашия Wrangler 4xe лесно и интуитивно, разчитайки на по-голяма безопасност, комфорт и удоволствие от шофирането.

ЕВОЛЮЦИЯТА НА МОБИЛНОСТТА

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid се справя с новите предизвикателства на мобилността, като същевременно запазва основните характеристики, които са го направили легенда. Комбинацията от електродвигател и турбо бензинов двигател позволява до 380 к.с. максимална мощност, комбинирана с 637 Nm въртящ момент, доставен още при ниски обороти.

4xe, новото 4х4

Wrangler 4xe Plug-In Hybrid комбинира отлично офроуд представяне при работа с ниски предавки и голяма мощност, обединени от безпрецедентни нива на тишина. Автомобилът умело преминава през водни препятствия извън пътя. Благодарение на защитеното отделение на батериите, Wrangler разчита на до 762 мм дълбочина на газене.

ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ

Хибридната еволюция на Wrangler пази традиционната производителност на високопроходимите автомобили Jeep като увеличава ефикасността им. В хибриден режим разходът на гориво и емисионните стойности са намалени значително, а в изцяло електрически режим е възможно да бъдат изминати до 53 км (градски цикъл) без генериране на CO2.

8-СТЕПЕННА АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, която подпомага оптимизирането на производителността, лесна е за управление, осигурява висока отзивчивост и плавна возия – идеална за всеки тип трасе.

ТЕХНОЛОГИЯ НА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ

Jeep Wrangler 4xe Plug-In Hybrid е оборудван с технология, която ще направи всяко офроуд приключение още по-вълнуващо и свързано. Офроуд камерата комбинира изглед отпред и отзад, а връзката между премиум аудиосистемата Alpine и Apple Car Play / Android Auto прави всяко пътуване още по-комфортно.

РАЗМЕРИ

Jeep Wrangler Ви дава комфорта и пространството, от които се нуждаете, за да се насладите максимално на всяко пътуване. Включително и на най-екстремните приключения.

Що се отнася до размера, Jeep Wrangler е висок до 1,90 метра, докато на дължина е 4,89 метра, а широчината – 1,84 m. Размерите може леко да варират в зависимост от оборудването.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

Широката гама от оригинални аксесоари Mopar придава на Вашия Wrangler персонален щрих и добавя всичко необходимо за следващото Ви приключение.

Разход на гориво Jeep Wrangler 4xe® (л/100 км): 4,1 – 3,5; разход на електроенергия (kWh/100km): 23,9 – 22,1; Емисии на CO₂ (г/км): 94 – 79.
Разход на гориво Jeep Wrangler 4×4 (л/100 км): 11,4-10,4; Емисии на CO₂ (г/км): 263-250.
Стойности, одобрени съгласно WLTP претегления цикъл, актуализирани до 30/06/2023 и посочени за целите на сравнението. Действителен разход на гориво и стойности на емисиите на CO2 могат да бъдат различни и да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори.

Важно: действителните стойности на разхода на гориво и емисиите на CO₂ могат да бъдат много различни и могат да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори като: опция, температура на околната среда, стил на шофиране, скорост, общо тегло на превозното средство, използване на определено оборудване (климатик, парно, радио, навигация, светлини и др.), вид и състояние на гумите, състояние на автомобила, външни климатични условия и др.