JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

JEEP® COMPASS 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ ОТ КЛАСА

ПОВИШЕТЕ СВОИТЕ КРИТЕРИИ
Всички промени в новия Jeep® Compass 4xe целят по-голяма ефективност. Умели, изящни форми, модерна технология и постоянната връзка в реално време правят пътуването приятно и практично. Характерното трапецовидно табло, елегантните черни покрития и меките детайли придават допълнително естетическо съвършенство на интериора на Jeep®. За пореден път изпълнението гарантира максимална функционалност. Коженият волан с вградени бутони за управление е свързан както към екрана на системата Uconnect™, така и към 7-инчовия TFT конфигурируем дисплей. Панелът на системата Selec-Terrain е разположен хоризонтално: за лесен досег и бързо разчитане. Самата система е допълнена с нов режим SPORT*. Посоченото до тук гарантира удоволствие при управлението на автомобил, каквото не е изпитвано по-рано.

Това е въпрос на стил. Меките линии и поразителните детайли превръщат Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid в икона на елегантност и индивидуалност.

Не оставайте незабелязани
Новият Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid изумява със своя безпогрешен стил. Цветовите опции са внимателно подбрани, така че да подчерват вашата индивидуалност, джантите 16 ’’, 17 ’’, 18 ’’ и 19 ’’ се открояват на фона на ярките, хромирани детайли. Това са външните линии, които изразяват елегантност, но също така мощ и безопасност, точно това, което търсите в перфектния Jeep.

Когато седнете зад волана на новия Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid ще усетите неговите спортно поведение, технология и комфорт.

КОМФОРТЪТ НАМЕРИ СВОЕТО МЯСТО
Интериорът е ергономичен и регулируем, обогатен с елегантност и яркост, започвайки с двупанелен люк, предлагащ най-голяма свобода, докато сте на волана на вашия Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid. Големите седалки се съчетават интелигентно с качеството на интериора и се отличават с изискани детайли наоколо.