JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

НОВ МОДЕРЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

В Новия Compass ще се насладите на изцяло нов интериор с по-изчистени и повече хоризонтални линии, по-модерна централна конзола и по-големи пространства.

За първи път на Jeep® интелигентната информационно-развлекателна система Uconnect излиза от таблото.

Капацитетът за съхранение в купето е увеличен с повече от два пъти: от 2,8 л на 7,2 л, който сега е идеален за съхранение на всички необходими неща.

В допълнение ще се докоснето до първокласните материали и покрития на таблото и седалките, които определят автентичния му стил и висок комфорт.

ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ

Новият Jeep® Compass продължава да води пътя към иновациите. Шофирането е опростено благодарение на най-модерните технологични характеристики в цялата гама Jeep®

НОВИ НИВА НА БЕЗОПАСНОСТ

Компактен Jeep с всички най-нови функции за безопасност и сигурност, включително най-новите технологии за подпомагане на водача (ADAS).

ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН

Новият Jeep® Compass обновява дизайна на предната си решетка със 7 слота, фарове и предна броня: нови и модерни линии, които допълнително подчертават модерния му градски облик.

ЛЕГЕНДАРНИ ФОРМИ, ОРИГИНАЛНИ ЛИНИИ.

Предните линии и профилът на фаровете се обединяват, за да осигурят по-модерен и здрав Compass. Освен това емблематичната предна решетка със 7 слота е напълно нова и подчертава отличителния характер на този Jeep®.

НОВ ДИЗАЙН НА СТОПА

Разпознаваемият дизайн на фаровете и задните светлини разкрасява изваяните линии на новия Jeep® Compass и подчертава неговия профил. Новите LED светлини са атрактивни и гарантират, че автомобилът няма да остане незабелязан в градския трафик.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ГЕОМЕТРИЯ

Сред новостите в екстериора е новият дизайн на джантите с ексклузивна геометрия, който придава на автомобила безпогрешен вид. Предлагат се от 17 “до 19” с различни покрития, включително сатенено сиво или гланцово черно, те са подходящи за всички стилове, дори и за най-взискателните.

НОВИ НИВА НА ЕФЕКТИВНОСТ

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ, ПО-НИСЪК РАЗХОД

Новият Compass ви позволява да избирате между различни двигатели, които намаляват разхода на гориво и вредните емисии, без да засягат типичните характеристики на Jeep ®. Бензиновите FWD двигатели с мощност 1,3 к.с. 1,3 турбо T4 с ръчна скоростна кутия и 150 к.с. с автоматична трансмисия DDCT се открояват с отзивчивите си и ефективни характеристики, в пълно съответствие със стандартите Euro 6D. От друга страна, двигателят 1.6 Multijet II Diesel FWD с ръчна трансмисия подобрява мощността със 130 к.с. и намалява емисиите на CO2 с 10%.

ВЛЕЗТЕ В СВЕТА НА 4xe

Позволете ни да ви насочим към бъдещето. Новият Jeep® Compass се предлага и във версията 4×4 плъгин хибрид 4xe. 

ЕВОЛЮЦИЯТА НА ДИЗАЙНА

Новият Jeep® Compass 4xe Plug-In Hybrid обновява изцяло интериора си с по-изчистени, повече хоризонтални линии, по-модерна централна конзола и по-големи пространства. Капацитетът за съхранение на вещи  е повече от два пъти, от 2,8 л на 7,2 л, което го прави идеален за ежедневни предизвикателства. И не само това, първокласните материали и покрития на таблото и седалките придават на този SUV уникален стил.

БЕЗКОМПРОМИСНО ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

Jeep ® преоткрива задвижването на четирите колела, съчетавайки типичното сцепление 4 × 4 с електрическо задвижване. Ефективността се подобрява и в същото време разходът на гориво и емисиите се намаляват.

НАСТРОЙТЕ ВАШИЯ СТИЛ

Можете да избирате между три различни режима на шофиране: хибриден – използва и двата двигателя, електрически – използва само електрическия мотор, E-Save поддържа заряда на батерията, увеличавайки ефективността на автономните системи за зареждане.