Въпроси

Открийте отговорите на някои въпроси:

Какво ще бъде стандартното съдържание на Jeep® 4xe First Edition?

Заедно с ексклузивния стикер на калника First Edition, новите Jeep® Renegade и Compass 4xe ще имат 19 “(за конфигурация Urban) или 17” (за офроуд, най-подходящ за офроуд шофиране, фарове с висока видимост (пълен светодиод на Renegade, Bi-Xenon на компас), Uconnect ™ NAV с 8.4 “сензорен екран с интегриране на смартфон и разширена бордова свързаност (като управление на зареждането от екрана или от вашия смартфон); 7 ” TFT дисплей с основна информация за шофиране, като ниво на заряд на батерията и автономност (електрически и хибридни); индикатор за сляпо петно, камера за обратно виждане, Park Assist, сензори за паркиране, Keyless Entry & Go ; електрически огледала; Кабел за обществено зареждане и други специфични функции за всеки модел.

Какви ще бъдат характеристиките на Jeep® 4xe First Edition?

Веднага след като Renegade или Compass 4xe First Edition са налични, ако сте направили депозита, (в момента можеш да капарираш автомобил срещу 500 евро) ще имате възможност да поръчате лимитиран брой автомобили с двигател с мощност 240 к.с., изключителен стил и модерно технологично оборудване Jeep® 4xe, със следните предимства:
• Wallbox
Специализирана домашна станция за зареждане с щепсел и зареждане Wallbox. Изключително за Jeep®, Wallbox е лесен за инсталиране, без да изисква модификации на съществуващата електрическа система.
• РАЗШИРЕНА ГАРАНЦИЯ
5-годишна гаранция за автомобила (3-годишна допълнителна гаранция в допълнение към 2-годишното стандартно покритие) и 8-годишна гаранция за батерията от 11 кВтч
• Оборудване
Оборудване във First Edition: 8.4 “Uconnect ™ Nav с управление на презареждането, Park Assist, Blind Spot, Keyless Entry & Go, 4xe Стикер на качулката, 19” Urban / 17 “Off-Road джанти и много други. Специалното предложение, ограничено до версията на First Edition, ще приключи на 9 март 2020 г.
Какви ще бъдат версиите на Jeep® 4xe First Edition?
First edition 4xe ще се предлага в два варианта: първият с градски дух, вторият с повече офроуд характер. И двете ще предлагат 240 к.с. и 4×4 сцепление благодарение на комбинираното действие между бензиновия двигател 1.3 GSE 180 к.с. и новата автоматична трансмисия AT6; задният електромотор с мощност 60 к.с. ще предлага обхват от 50 км в напълно електрически режим.
Ще бъдете сред първите, които ще имат възможността да поръчате 4xe First Edition от дилъра (след откриването на продажбите), да изберете любимата си версия между Urban и Off-road и да изразите предпочитанията си по цвят. Въпреки това няма да бъдете обвързани с вашия избор: можете да промените решението си свободно, когато направите поръчката при посочения от вас дилър.
Офертата е ограничена до 9 март 2020 г.

Какво ще включва оборудването на Jeep® 4xe First Edition за Jeep® Renegade 4xe First Edition?

Оборудването ще включва LED светлини, 8.4 “NAV радио, интеграция на смартфони, Uconnect ™ услуги, TFT 7” инфотеймънт система, автоматична климатизация, специални джанти, Пакет за паркиране, Функционален пакет, Пакет за видимост, режим на зареждане на обществено място. Специалният дизайн First Edition ще включва лога и специални стикери.