RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

ЯХНЕТЕ СОБСТВЕНАТА ВИ ВЪЛНА.

И Renegade ще се погрижи това да е плавно.
Изключителната за класа 9-степенна автоматична скоростна кутия предлага безпроблемно превключване на предавките за перфектна симбиоза, в комплект с опции 4×2 или 4×4, включващи разединяване на задната ос за максимална ефективност. Изцяло новият 1.3 Turbo 4-цилиндров PLUG-IN Хибриден двигател подобрява производителността и ефикасността на Renegade до нива, които никога не е са достигани преди това.

ИНОВАЦИИ

Иновативната електрическа система 4×4 в новия Jeep® Renegade 4xe Plug-in Hybrid е винаги на разположение и винаги готов, осигуряващ максимално сцепление и контрол при всички условия. Включва всички технологични функции за безопасност, включително предупреждение за напускане на лентата, разпознаване на знаци и чисто новия Drowy Driver Detection, който помага на шофьора да бъде нащрек и да е наясно с движението на останалите автомобили наоколо.

Открийте новата граница на удоволствието от шофирането. Моделът Limited разполага със системи за предупреждение при напускане на лентата Plus, адаптивен круиз-контрол и асистент за внезапно спиране. Дори стилът му е подобрен с кожен волан и 17-инчови алуминиеви джанти.

Идеалният модел за всеки, който има ежедневно усещане за приключения. В допълнение към всички функции, присъстващи в Limited, Trailhawk се предлага със защитни подложки, затъмнени стъкла, задно окачване на ремаркето, ексклузивен интериор и 17 ”офроуд колела.

Стил е намерил своя истински израз. С всички функции на модела Limited, тази версия добавя характерни S покрития в тази S версия отвън и отвътре на автомобила. 19 ”алуминиеви джанти, LED фарове и двурежимна климатизация със система за предварително кондициониране.

ЕНЕРГИЯ, КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ЧУЕТЕ.

Аудио системата KENWOOD се захранва от един цифров усилвател с мощност от 560 вата и осем канала и трансформира вашия ежедневен саундтрак в личен концерт. Новата настройка поддържа изключително балансиран и дефиниран звук и с помощта на девет HiFi високоговорителя обгръща пътниците с богат, естествен спектър, изчистен нискочестотен и кристално чист високочестотен звук. Общо 9 високоговорителя: 2 високочестотни 3,5’’ на арматурното табло / 2 високочестотни 1’’ в задните врати / 4 средночестотни 6×9’’ в предните и задните врати / 1 бас-рефлекс субуфер с 6,5’’ HiFi високоговорител с две бобини.

ПРИРОДАТА НА КАЧЕСТВОТО.

Със своята 4×4 ДНК, Jeep® Renegade никога не може да скрие истинските си цветове. Под своите компактни размери Renegade разкрива най-добрите в класа възможности за движение извън пътя и на него. Това означава че той винаги е у дома, независимо дали е в сърцето на градската джунгла, дали изкачва планински проход или се скита в дивите равнини.