RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

НИКОГА НЕ СВАЛАЙТЕ ГАРДА СИ.

В днешни дни поглеждането зад рамото не е достатъчно. С над 60 системи за безопасност и сигурност, лесно разбираеми чрез аудио-визуални предупреждения, предупреждение за непреднамерено напускане на лентата (Lane Departure Warning Plus), интелигентен асистент за скоростта и разпознаване на пътни знаци за всички нива на оборудване, новият Jeep® Renegade активно и пасивно следи пътя, установявайки наличие на обекти и опасности за вас и вашите пътници. Помагайки във всякакви трудни ситуации, системите ви дават възможност да се концентрирате върху пътя и да останете фокусирани.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОПАСНОСТ ОТ УДАР ОТПРЕД PLUS

Радарни и видео сензори разпознават дали Renegade наближава друг автомобил или голям обект по пътя си и предупреждават или асистират водача в предотвратяване/намаляване на последствията от инцидент.

АДАПТИВЕН КРУИЗ-КОНТРОЛ

Системата използва радарни сензори, монтирани в предната част на автомобила с цел разпознаване на по-бавен трафик отпред, а круиз-контролът се активира, за да настрои движение на безопасна дистанция с намаляване на скоростта и контролирано спиране и последващо връщане на предварително настроената скорост, когато пътят се освободи.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА НАПУСКАНЕ НА ЛЕНТАТА PLUS

Позицията на автомобила се следи от камери и осигурява визуално предупреждение, ако той наближи маркировката на лентата за движение непреднамерено. В допълнение, в случай на изнасяне от лентата, системата проактивно задейства електронното кормилно управление, за да помогне на водача в предприемането на действия за връщане обратно на автомобила в лентата.

СЛЕДЕНЕ НА СЛЯПОТО ПЕТНО И РАЗПОЗНАВАНЕ НА НАПРЕЧЕН ТРАФИК ОТЗАД

Тези системи „на стража“ постоянно следят пространството между вас и останалите автомобили. Когато автомобил навлезе в страничното или задното сляпо петно, вие ще бъдете предупредени с помощта на светещи икони на страничните огледала и звукова сигнализация.

ЗАДНА КАМЕРА С ДИНАМИЧНИ ЛИНИИ

Задната камера ParkView осигурява перфектна видимост при движение на заден ход и подпомага водача с изобразяване на насочването на автомобила, благодарение на динамичните линии видими на екрана на Uconnect™.

АВТОМАТИЧЕН АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ – PARK SENSE

Системата локализира парко места и насочва водача с аудио и видео инструкции, които се появяват и на TFT дисплея при приборите. Освен това, новата функция за автоматично напускане на паркомястото асистира при напускане на парко място. Водачът трябва да включи предавка, да действа със спирачката и педала на газта, а кормилната система поема задачата да управлява автомобила.

Интелигентен асистент за скоростта и разпознаване на пътните знаци

С ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩЕТО

Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid предлага най-новата технология за подобряване на Вашето шофиране, включително подобрена свързаност, сигурност при навигация и помощ при шофиране.

Нов 7 ’’ TFT МОНИТОР

Наблюдавайте всички параметри на шофиране, включително състоянието на батерията, наличната мощност и нивото на зареждане. Новият 7 ”TFT интегрира всички необходими функции, за да извлече максимума от технологията на 4xe Plug-In Hybrid. Персонализирайте интерфейса с информацията, която искате, и поддържайте всичко под контрол благодарение на мултифункционалния волан.

8,4 ’’ Uconnect ™ НАВИГАЦИЯ

Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid представя четвъртото поколение Uconnect ™ навигация и информационно-развлекателна система с 8,4 ”сензорен екран с висока разделителна способност. Благодарение на управлението на волана, докосването и гласовите команди можете да изберете как да взаимодействате най-добре с автомобила, като същевременно оставате фокусирани върху пътя напред.

ЗАРЕЖДАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Зареждайте батерията по време на шофиране благодарение на иновативна система, която използва отрицателния въртящ момент, генериран по време на забавянето.