RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

ЕМБЛЕМАТИЧЕН

Емблематичните и изненадващи линии на Renegade отговарят на новата 4xe Plug-In Hybrid технология. Иновациите в мобилността се раждат от традицията на дизайна.

БЪДЕЩЕТО НА ТРАДИЦИЯТА

Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid е автомобил, който подчертава вашата личност. Новата ексклузивна емблема 4xe и сините детайли подчертават външния стил на всички модели. Освен това, благодарение на аксесоарите Mopar® бихте могли да го персонализирате по свой уникален начин.

КОМФОРТ ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Хванете волана и влезте в новия свят на Jeep 4xe. Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid е способен да предложи комфорта и пространството, необходими, за да се насладите на всяко пътуване в пълна степен. Дори и онези, които търсят най-вълнуващите приключения.

СВЯТ НА КОМФОРТ

Интериорът е проектиран така, че да осигури комфортно пътуване на водача и на четиримата пътници, независимо от пътуването. Намерете място навсякъде, благодарение на практичните места за съхранение и на големия багажник. Различните интериорни цветови комбинации са идеалният начин да представите вас и вашия стил.

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО, ЗА ДА СТЕ ЗАВЪРШЕНИ.

Изживейте и се насладете на функционалната изобретателност на Renegade. Той е просторен от игла до конец: обемът в Jeep® Renegade е най-добрият за класа, осигурява пространство за до пет човека и максималната широчина и височина в своята категория, гарантирайки ви целия комфорт, от който се нуждаете. Големите места за предмети в централната конзола и интелигентните джобове с мрежи в интериора са създадени за нуждите на ежедневното шофиране и уникални моменти на приключения.

ПОЧУВСТВАЙТЕ САМО СВОЯ JEEP® .

Не всички пътища в живота са едни и същи, така че сега е времето да се насладите на комфорта и увереността, които изживявате зад волана на Jeep® Renegade. Сигурността на неговото управление и задоволството от неговото окачване ще превърне всяко шофиране и пътуване в моменти на радост.

ВАШЕТО НЕБЕ ТОКУ ЩЕ СЕ ОТВОРИ.

Небесата сега са на върха на пръстите ви. Както само един автомобил Jeep® го може, Renegade прави възможна свободата на откритото пространство, независимо къде сте и кога сте. Подвижният покрив предлага функции за електрическо плъзгане и накланяне и ексклузивните панели My-Sky. Сега можете да откриете гледка, уникална като вас.

НАСТРОЙТЕ СЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ.

Вдъхновени от традиционната същност на марката за офроуд приключения и вълнуващи преживявания, в новия Jeep® Renegade са имплантирани характерни елементи от класическия Jeep® Wrangler и символи на икони от миналото като Willys. Като изображението на предното стъкло или стилизацията на типичната халка за прикачване при офроуд от страната на пътника. Вниманието към детайла, в съчетание с истинска функционалност, винаги ще ви движи, вдъхновява и още….

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Ефективността на хибридния силов агрегат, по-специално подобрената производителност и нов подход, основан на отговорността за околната среда. Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, бъдещето е нова граница за изследване.

ПОГЛЕД ПО СЪЩЕСТВО.

Да бъдеш видян е лесно, но за да бъдеш забелязан трябва да държиш на детайлите. Свежият, нов дизайн на LED светлините с ексклузивното X на Renegade – вдъхновено от старите туби за бензин в Щатите – е завладяващ, силен и има потенциала да се превърне в основополагащ на новите тенденции.