RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

RENEGADE 4xe

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

ЕВОЛЮЦИЯ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Ефективността на хибридния силов агрегат, по-специално подобрената производителност и нов подход, основан на отговорността за околната среда. Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, бъдещето е нова граница за изследване.

С УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Новият Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, благодарение на комбинацията си от два мотора, е в състояние да намали емисиите на CO2 под 50 г /км. Освен това, като изберете електрическия режим на работа, ще се насладите на ново безшумно шофиране без никакви вредни емисии.

ПО-ЕФЕКТИВЕН ДВИГАТЕЛ

Plug-In хибридната система, съчетаваща електрически морот и двигател с вътрешно горене, гарантира безпрецедентно ниски нива на разход на гориво. Когато използвате електрическия режим, е възможно да изминете до 50 км само на ток. Това гарантира, че по-голямата част от ежедневното ви шофиране, може да бъде направено без генериране на вредни емисии и значително да намали разхода на гориво.

ГОТОВ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Комбинацията от двата мотора демонстрира добавена електрическа мощност и гарантира тръпката от светкавични бързи стартове: до 240 к.с. и подобрено ускорение от 0-100 км / ч. Управлението на Renegade също е подобрено, което прави шофирането по-плавно и забавно с още по-бързо време за реакция на ускорението.

КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ

С автоматичното управление на електрическия мотор и на бензиновия двигател в комбинация с новата 6-степенна автоматична скоростна кутия, изживейте подобрено пътуване при шофиране. Ефективността се съчетава по мощен и лесен за използване начин, благодарение на комфорта на плавното, безшумно и бързо превключване на предавките. Неизменното разпределение на въртящия момент гарантира по-добри реакции на управление и по-бързо ускорение за по-плавно пътуване през града и по открития път.

УПРАВЛЯВАЙ ПРОМЯНАТА

Новият Jeep® Renegade 4xe се адаптира към вашия стил на шофиране и различните пътни условия, благодарение на новия хибриден селектор близо до превключвателя на скоростите. Възползвайте се от цялата мощност на комбинираните двигатели в хибриден режим, използвайте само електродвигателя, без да генерира емисии в електрически режим и използвайте само двигателя с вътрешно горене в режим E-Save, което също помага да се поддържа зарядът на батерията. Ако искате още по-спортно шофиране, можете да разчитате на спортния режим на Selec-Terrain®.

БЪДЕЩЕТО СЕ ДВИЖИ

До 240 к.с. мощност и 0-100 ускорение само за 7,5 секунди. Сега шофирайте с лекота по всеки път. Новата архитектура на задвижващия механизъм на Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid съчетава награждавания заден eTorque с втори, високоефективен електродвигател на задните колела.

ДВЕ ВЕРСИИ НА МОЩНОСТ

Предлаган в две степени на мощност, 130 к.с. или 180 к.с., 1.3-литровият турбо бензинов двигател е проектиран да се съчетае перфектно с електрическия мотор.

Два мотора в един автомобил. Двойна душа, която ви позволява да извлечете максимума от новия си Jeep® Renegade 4xe Plug-In Hybrid, независимо къде се намирате.

НОВА ЕРА НА МОБИЛНОСТ

Jeep® навлиза в света на електрификацията с новата технология 4xe, която съчетава задвижване на четирите колела с иновативна електрическа задвижваща система. Нов начин за изживяване на мобилността, основан на екосистема от услуги и решения, които се развиват заедно с легендарния свят на Jeep®.

ЛЕСНО ЗАРЕЖДАНЕ

Новият Jeep® 4xe Plug-In Hybrid се предлага стандартно с кабели за зареждане, които ви позволяват да зареждате батерията от 11,4 kWh с помощта на обикновен битов контакт. Достигнете пълно зареждане още по-бързо като заредите на бърза зарядна станция или обществена зарядна станция.