JEEP® WRANGLER

НОВО ПОКОЛЕНИЕ СВОБОДА

JEEP® WRANGLER

НОВО ПОКОЛЕНИЕ СВОБОДА

ПОЛЕТ НА СВОБОДНИЯ ДУХ.

Свободните духове се разпознават и привличат с поглед. Това е съвсем естествено. От първата си поява Wrangler® води волните откриватели към невероятни и вълнуващи приключения. Характерът му не се променя през годините – точно обратното. Най-разпознаваемият автомобил в света остава верен на оригинала. Днес той е с подобрения, които предлагат повече възможности, а повишеният му вътрешен комфорт гарантира удобно шофиране.

СЪЩИЯТ ХАРАКТЕР В НОВА СВЕТЛИНА.

Новият дизайн на Wrangler® показва естествената еволюция на превозно средство, оставащо лоялно на оригинала. Легендарната седем елементна решетка е с външни ламели, позиционирана традиционно между фаровете, отдават дължимото на Jeep® CJ. Неповторимият характер се забелязва веднага и ясно подчертава уникалната идентичност. Широката стойка и дръзката, монолитна форма от пръв поглед внушават усещане за здрава и надеждна конструкция. Възприятие, подсилено от по-ниската хоризонтална линия.

ФАР В БУРЯТА

Емблематичните кръгли фарове допълват неповторимата визия на Wrangler®. Новата Full LED система и фаровете за мъгла завършват уникалния външен вид. Те осигуряват супер ярко осветление, което значително подобрява видимостта на пътя. Дневните LED светлини са разположени в предната част на трапецовидните калници. LED светлини са монтирани и на задния капак в квадратна форма. С подобно оборудване този автомобил дава възможност за перфектна видимост, както от него, така и към него. Затова той е лесно разпознаваем. При всякакви обстоятелства.

ЗАБРАВИ ВРЕМЕТО И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.

Напълно преработеният интериор е оборудван с най-нови технологии. Така автентичният стил съчетава много възможности с интуитивни функции и подобрен комфорт. Всеки детайл говори за внимателна изработка и висококачествени материали. Метализирани елементи, фина кожена тапицерия, акцентни шевове – всяко решение в купето е добре обмислено. Бутонът за запалване, монтиран в устойчив на атмосферни влияния панел, e с лесен достъп в обсега на водача. Нещо повече, всеки Wrangler® стандартно се предлага с водонепромокаем салон, снабден с тапи за източване при цялостно измиване. Крайният продукт е нов интериор, в който лесно забравяш времето и всичко останало.

ЕСТЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ.

Интериорът на Wrangler® предизвиква усещане за нещо напълно естествено, с внимание към детайлите. Меки на допир повърхности, тапицирано с кожа табло на Sahara, отопляеми седалки и волан, кожени седалки с акцентни шевове и бродирано лого за Sahara и Rubicon. Уникална комбинация и неповторимо усещане при шофиране.

ПРЕМИНЕТЕ ЗВУКОВАТА БАРИЕРА.

Изцяло новият интериор на Jeep Wrangler® съчетава надеждни детайли и комфорт в купето, които гарантират превъзходно шофиране. В тази перфектна среда може да се насладите и на висококачествения звук на 552-ватова Alpine® All-Weather Premium аудио система с 8 високоговорители и заден субуфер. Няма компромиси при този ненадминат офроудър.

СТАБИЛНО И ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО

Wrangler Rubicon задава нови стандарти отвътре и отвън. Стандартното Uconnect™ Radio с 8.4-
инчов сензорен екран осигурява през цялото време развлечения и свързаност, а предлаганите
седалки с кожена тапицерия и стандартната двузонова система за автоматичен контрол на
температурата повишават нивото на лукс и комфорт.

ДРЪЖКИ ЗА ХВАЩАНЕ

Дръжките за хващане за монтирани директно към А-колоната и В-колоната на Wrangler. Те
улесняват влизането и излизането от автомобила и предлагат стабилна опора по време на
офроуд шофиране.

КАЛНИЦИ В ЦВЕТА НА КУПЕТО

Калниците и рамката на радиаторната решетка с цвета на автомобила се комбинират визуално
с екстериорното лаково покритие и твърдия покрив, който също е с цвета на автомобила.
Стандартните странични степенки улесняват влизането и излизането от автомобила.

18-ИНЧОВИ ПОЛИРАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Демонстрирайте ефектен дизайн навсякъде, където пътувате – със стандартните 18-инчови
полирани алуминиеви джанти в техно сиво

ЗАКЛЮЧВАЩИ СЕ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Жабката и централната конзола се заключват, за да се осигури допълнителна защита – дори
когато автомобилът е без покрив.

СКРИТИ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Багажникът е с двойно дъно, където вашите вещи може да се съхраняват на скрито място.