JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

НОВ COMPASS ПО ПОВОД 80-ИЯ ЮБИЛЕЙ

Jeep® празнува 80 години от рождението си със специална конфигурация, с уникални стилови детайли, които подчертават личността и елегантността на Compass. Версията за 80-та годишнина е представено в цветови решения Urban Green и Mimetic Green, с Neutral Grey. 18-инчовите алуминиеви джанти Neutral Grey и новият дизайн на Full LED светлините се открояват с новия си облик. В допълнение, емблемата за 80-та годишнина на предните врати и интериорните детайли подчертава изключителността и елегантността на лимитираната серия.

НОВ COMPASS LONGITUDE

Новият Jeep® Compass Longitude се предлага стандартно с новите 17 ”алуминиеви джанти, 7-инчов дисплей, двузонов климатик, сензори за паркиране и камера Parkview®. Освен това с иновативното безжично зарядно ще можете да зареждате смартфона си, без да го свързвате с какъвто и да е кабел.

НОВИЯТ COMPASS LIMITED

По-елегантен външен вид и първокласен интериор. Новата 10.1 ”интелигентна информационно-развлекателна система Uconnect ™ с Ultra HD дисплей се появява от новите табла. Иновацията отвътре включва и 10,25 ”изцяло цифров HD панел. Отвън е невъзможно да пропуснете стандартните 18-инчови алуминиеви джанти с нов дизайн, витражи и LED фарове в комплект с интегрирана DRL.

НОВИЯТ COMPASS S

Новият Jeep® Compass S е най-добрият модел, който предлага най-новите технологии и най-елегантните детайли. Стандартните функции включват новата 10,1 ”Uconnect ™ информационно-развлекателна система с навигация, 10,25” цифров инструментален клъстер, автоматична задна врата, нови 19 ”алуминиеви джанти, иновативен дизайн с LED фарове, плюс електрически седалки с памет и кожена тапицерия с акцентни сиви шевове.

НОВИЯТ COMPASS 4XE LIMITED

По-елегантен външен вид и първокласен интериор. Новата 10.1 ”интелигентна информационно-развлекателна система Uconnect ™ с Ultra HD дисплей е интегриран в новото табло. Иновацията вътре включва и 10,25 ”изцяло цифров HD панел. Отвън е невъзможно да пропуснете стандартните 18-инчови алуминиеви джанти, с нов дизайн, тонирани стъкла и LED фарове. Моделът се предлага с множество системи за сигурност, сред които: Асистент за предотвратяване на челен удар PLUS, Система за аварийно спиране за пешеходци и велосипедисти, Система за активен контрол на лентата (ALM), Интелигентен асистент за скорост (ISA), Асистент за спускане по наклон, Контрол на сцеплението, Електронна система против преобръщане, Система за стабилизиране на ремарке и др.

НОВИЯТ COMPASS 4XE S

Новият Jeep® Compass S е най-добрият 4×4 модел, който предлага най-добрите технологии и най-елегантните детайли. Стандартните характеристики включват новата 10,1 “Uconnect ™ информационно-развлекателна система с навигация, 10,25” цифров инструментален клъстер, автоматична задна врата, нови 19 “алуминиеви джанти, иновативен дизайн с LED фарове, плюс електрически седалки с памет и кожена тапицерия с акцентни сиви шевове. Моделът е оборудван с множество системи за сигурност, сред които: Система за информация на пътни знаци, Система за аварийно спиране за пешеходци и велосипедисти, Асистент за предотвратяване на челен удар PLUS, Интелигентен асистент за скорост (ISA), Система за разпознаване на пътни знаци (TSR), Система за активен контрол на лентата (ALM), 360° камери за паркиране , Спирачен асистент при дъжд, Асистент за потегляне по наклон, Асистент за спускане по наклон (за PHEV), Контрол на сцеплението, Електронна система против преобръщане, Система за стабилизиране на ремарке, Асистент за успоредно и перпендикулярно паркиране с функция за излизане,  Индикатор за обект в сляпото петно, Аудио система Alpine Premium.