JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

JEEP® COMPASS

ЕВОЛЮЦИЯ И 80-ГОДИШНО НАСЛЕДСТВО

НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА КОМФОРТ

Създаден, за да даде повече пространство на ежедневието, обновеният интериор на новия Jeep® Compass съчетава комфорт и технологии чрез дизайн с елегантен и изтънчен външен вид.

ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗАЙН НА ТАБЛОТО

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Новият Compass е с нов с изцяло нов интериор с по-изчистени, повече хоризонтални линии, по-модерна централна конзола и по-големи пространства. За първи път в модел на Jeep® интелигентната информационно-развлекателна система Uconnect се разполага нов екран на таблото.

Капацитетът за съхранение на вещи в купето е увеличен повече от два пъти: от 2,8 л на 7,2 л и е идеален за съхранение на всички необходими неща.

В допълнение, първокласните материали и покрития на таблото и седалките определят автентичния му стил и висок комфорт.

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Jeep® Compass е по-просторен във всяко отношение. Елегантният интериор разполага с нови, по-просторни отделения, като жабката зад скоростната кутия, в централния панел и под подлакътника. Този компактен Jeep® може да се похвали с увеличение на полезното пространство от 2,8л на 7,2л.

ПЕРФЕКТНО КОМБИНАТИВЕН

Новият Jeep® Compass се отличава с още по-просторен и гъвкав интериор. Сгъваемите седалки 40/20/40 * ви позволяват да увеличите максимално потенциала на товарната площ и ви позволяват да избирате между различни конфигурации според вашите нужди: незаменими за ежедневни предизвикателства.

* налично за Limited, стандартно за S

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО ЗА ОЩЕ СТИЛ

Интериорът предлага ново измерение на комфорт. Ергономичните седалки ви поставят в оптимална позиция за шофиране, предлагайки нова тапицерия и функция на седалката с памет в модела S. Изберете от автентични детайли на Jeep®, като тапицерия от плат, винил или кожа Nappa за седалките и таблото.

НОВИ ПАНЕЛИ НА ВРАТИТЕ

Еволюцията на новия Jeep® Compass включва дори вратите. Сега панелите на вратите са покрити с изключителната кожа Nappa, която акцентира върху цялостния нов и модерен облик и подчертава качеството на интериора.

ОЩЕ ПО-МОДЕРЕН ВЪНШЕН ИЗГЛЕД

 Jeep® Compass 4xe плъгин хибрид се развива и представя нови линии, решени за по-модерен и елегантен външен вид.

ПОВЕЧЕ СТИЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Още по-елегантен, още по-решителен, още по-Jeep®. Новият Compass 4xe плъгин хибрид представя предницата с нови мускулни линии, които допълнително подчертават превъзходството на автомобила. Легендарната решетка със седем слота вече е по-модерна, докато фаровете и предната броня имат изцяло нов дизайн.

4xe детайли

Плъгин хибридният двигател на Jeep® Compass 4xe се подчертава от уникалния дизайн със стилни детайли, като новия хромиран знак 4xe на задната врата. Compass iBag, от друга страна, е изцяло нов и е обвит в лазурния профил на света 4xe.

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Новият Compass 4xeплъгин хибрид предлага широка гама от лети джанти, проектирани с уникална геометрия, за да отговарят на всеки стил.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВРАТА НА БАГАЖНИКА

Благодарение на технологията Hands Free Power Liftgate, задната врата на новия Jeep® Compass 4xe плъгин хибрид може да се отваря и затваря без използване на ръце. Сензорите, монтирани под задната щанга, се активират чрез просто плъзгане на крака под бронята.

ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ JEEP®

Новият Jeep® Compass 4xe плъгин хибрид може да бъде персонализиран с аксесоари Mopar®.