приемам

2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT

ИЗТЪНЧЕНАТА СТРАНА НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Осигурете си първокласен комфорт и стил в съчетание със свободата да избирате всеки път, който Ви харесва, с новия 2019 Jeep ® Grand Cherokee Summit.

2019 JEEP® GRAND CHEROKEE SUMMIT

ИЗТЪНЧЕНАТА СТРАНА НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

Осигурете си първокласен комфорт и стил в съчетание със свободата да избирате всеки път, който Ви харесва, с новия 2019 Jeep ® Grand Cherokee Summit.

 ЕЛЕГАНТНОСТ. КЪДЕТО И ДА ОТИДЕШ

ИНОВАЦИИТЕ НИ ДОВЕДОХА ДО ТУК

Смелият и елегантен външен вид излъчва сила от всеки ъгъл. През 2016 г. всеки Grand Cherokee от Laredo до Summit предлага премиум дизайнерско изпълнение, включително нова, модерна предна решетка и осъвършенстване облика на предницата, дневни светлини, прожекционни фарове за мъгла и специален отвор на резервоара за гориво без капачка.

НОВА СТЕПЕН НА ИЗТЪНЧЕНОСТ

Изисканият нов модел Summit разполага с още по-разкошен и привлекателен интериор, с луксозните отопляеми седалки, облечени с естествена кожа Natura Plus, с фината, наподобяваща велур материя за тавана, екзотичните акценти от дърво с отворени пори и уникалните медни или хромирани елементи. Нашият стремеж към съвършенство се разпростира и върху коженото арматурното табло, панелите на вратите, централната конзола и новото копче за превключване/подлакътник.

ПЛАВНА И ЕФЕКТИВНА

Изключителната нова 8-степенна автоматична предавателна кутия осигурява бързо ускорение и плавно превключване. Поставете новият скоростен лост в режим Sport или Drive Mode и имате пълен контрол над превключването на предавките с лостовете зад волана на автомобила. Тази трансмисия позволява още и бавно придвижване по оф-роуд терен с предавателно число 44.1: 1 (когато моделът е оборудван с двустепенна трансферна кутия).

ТРАКШЪН КОНТРОЛ SELEC-TERRAIN®

Легендарните възможности на автомобилите Jeep® стават още по-добри благодарение на системата за контрол на сцеплението Selec-Terrain®, която предоставя пет режима за справяне с почти всяко условие на пътя, включително и сняг. Сцеплението се подобрява допълнително при наличието на системите Quadra-Trac II® или Quadra-Drive® II 4WD. Системата Quadra-Lift® е пневматично окачване, което  разполага с пет настройки на височината на автомобила, за да се постигне оптимално поведение на пътя.

3.0L V6 MULTIJET II DIESEL

Новият 3.0L TurboDiesel V6 двигател разполага с екологично чиста дизелова технология с ниски СО2 нива. Този екологичен и прецизен дизелов двигател спомага да се постигне оптимален разход на гортиво и в съшото време се запазват динамичните характеристики на агрегата. Този двигател в комбинация с модерната 8-степенна автоматична предавателна кутия, позволява на Jeep® Grand Cherokee 2016 да тегли до 3,500 кг. Така сега вие можете да пренесете почти всички си вещи там, където ви отведе вашият приключенски дух.

ЗА ВАШАТА БЕЗОПАСНОСТ

Сега с над 70 функции за безопасност и сигурност, 2016 Grand Cherokee се предлага стандартно с многостепенни въздушни възглавници за шофьора и предния пътник и допълнителни странични въздушни възглавници. Стандартните зони за поемане на удара в предната част на автомобила и колоните във вратите (интегрирани в дизайна) допълнително спомагат да се абсорбира излишната енергия при удар и да се намали нейното предаване на пътниците.