Jeep® Gladiator - пикапът с офроуд гени

ПРОЕКТИРАН ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ

ДРЪЗКИЯТ СТИЛ НА JEEP® Е ДОСТЪПЕН СЕГА НА ЦЕНА ОТ 155 000 ЛЕВА С ДДС В ЛИМИТИРАНИ БРОЙКИ

Jeep® Gladiator съчетава мускулести форми, екстремна функционалност и непогрешимия стил на Jeep®. Разпознаваем от всеки ъгъл, неговите несравними характеристики включват  тонирани стъкла и боядисани в черно и полирани 18″ алуминиеви джанти. Различните цветове на каросерията и първокласният твърд покрив от 3 части му придават индивидуалност.

СТИЛЕН, ФУНКЦИОНАЛЕН И ПРОСТОРЕН ИНТЕРИОР

Интериорът в характерния за Jeep® стил се фокусира върху комфорта, дизайна и съвършенството. Насладете се на кожена тапицерия, отопляеми предни седалки, отопляем волан, автоматичен двузонов климатроник и най-модерна свързаност.

РАЗМЕРИ

Щедро пространство, безкраен комфорт и място за всичко, което авантюристите трябва да транспортират.

3.0 л ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ

Турбодизеловият двигател 3.0 V6 предлага мощност до 194 кВ (264 к.с.) с максимален въртящ момент от 600 Нм. Стандартно е оборудван със системата старт-стоп (ESS) и 8-степенната автоматична скоростна кутия, която работи със системата 4×4 Selec-Trac®.

Системата Selec-Trac® осигурява производителност и сигурност, в съчетание с гъвкавост, която позволява отлично представяне на всякакъв терен и при всякакви условия. Налични са 5 различни режима на екстремно ефикасната система. В комбинация в впечатляващият капацитет за теглене, който позволява дърпането на товари до 2 722 кг Gladiator се превръща в незаменим спътник за всеки път.

ПОВЕЧЕ ОТ 65 СИСТЕМИ, КОИТО ДА ВИ ЗАЩИТЯТ

Gladiator има 65 системи за активна и пасивна безопасност. Те включват Blind Spot Monitoring, който следи вашите мъртви зони, Adaptive Cruise Control, който настройва скоростта ви спрямо превозното средство отпред, Forward Collision Warning+, което ви предупреждава, когато има препятствие по пътя ви, и автоматични дълги светлини, които Интензитетът на светлината се регулира в зависимост от околната светлина

ПРЕДНА КАМЕРА И СВЪРЗАНОСТ

Предната камера с висока разделителна способност Ви показва на дисплея пътя, по който се движите, така че да можете да следите нещата по всяко време и да избягвате препятствията.  С Gladiator можете да се насладите и на по-голяма безопасност, комфорт и удоволствие от шофирането благодарение на най-новите информационно-развлекателни функции част от Uconnect Services.

Три цвята на налични автомобили, между които да избере своя Gladiator.

Jeep® Gladiator гама Разход на гориво (л/100 км): 9,8 – 9,5; Емисии на CO₂ (г/км): 256 – 248. Стойности, одобрени въз основа на смесен цикъл WLTP, актуализирани към 31.01.2024 г. и посочени за сравнителни цели. Действителните стойности на разхода на гориво и емисиите на CO2 могат да бъдат различни и да варират в зависимост от условията на употреба и различни фактори. Jeep® Gladiator е автомобил от клас N1. Снимките са с илюстративна цел.

Научи повече