Обратно по поръчка – Марката Jeep® празнува 4×4 деня през 2024 г., представяйки Tuscadero за първи път при новия Jeep Wrangler 2024 г.

04 April 2024

Щастливите дни са тук отново – Марката Jeep връща Tuscadero, за да отпразнува 4×4 деня през  2024 г. Заради голямото търсене екстериорният цвят – дръзка, наситена и интензивна хроматична магента – се завръща като дългоочаквана опция за емблематичния Jeep Wrangler.

„Около 30 000 клиенти направиха поръчка за Tuscadero, когато дебютира за първи път през 2021 г.“, каза Бил Пефър, старши вицепрезидент и ръководител на марката Jeep – Северна Америка. „Винаги се стремим да доставим това, което нашите клиенти ни казват, че искат, така че сме развълнувани да върнем силно търсения нюанс на боя Tuscadero на Jeep Wrangler, за да отбележим 4×4 деня.“

Tuscadero е част от серията ярки, специални, ограничени цветове, сред които Gobi, Gecko, Chief и Nacho, които добавят персонализация и привлекателност към Jeep Wrangler и други модели на марката Jeep.

Jeep Wrangler 2024 вече се предлага в девет привличащи погледа екстериорни цвята, включително Tuscadero, Anvil (нов за 2024), Earl, Firecracker Red, Granite Crystal, Silver Zynith, Hydro Blue, Bright White и Black.

Tuscadero е наличен за поръчка сега при Jeep Wrangler Sahara и Rubicon, и ще бъде съчетан с черен твърд покрив, твърд покрив в цвета на каросерията, черен мек покрив или The Sky One-Touch powertop.

 

2024 Jeep Wrangler

Емблематичният Jeep Wrangler – най-способното и признато превозно средство в света – осигурява ненадминати офроуд качества и се произвежда с повече от осем десетилетия инженерен опит в 4×4 задвижването. За моделната година 2024 екстериорът на Jeep Wrangler се отличава с ревизирана предна решетка, нов дизайн на колела и нова антена, която е интегрирана в предното предно стъкло и заменя предишната антена от стоманена мачта. Вътре Wrangler 2024 разполага с отопляеми, електрически регулируеми в 12 посоки предни седалки, стандартно 12,3“ Uconnect 5 сензорно радио и стандартни странични въздушни възглавници тип завеса на първия и втория ред. По отношение на безопасността са добавени  усъвършенствани системи за подпомагане на водача, предупреждение за напускане на лентата, разпознаване на умора при водача и система за следене на пътните знаци с интелигентно предупреждение за скоростта. Задвижването включва plug-in хибрид 4xe, който използва 2,0 л бензинов двигател с турбокомпресор, два електрически мотора и високоволтова батерия, за да осигури до 55 км изцяло електрически пробег. Wrangler продължава да предлага каросерия върху рама, петзвенно окачване отпред и отзад, твърди оси и електронни блокажи.

 

Марката Jeep

 

Създаден върху повече от 80 години легендарно наследство, Jeep е автентичната SUV марка, която предоставя легендарни офроуд способности, интериорна финес, високотехнологични характеристики и гъвкавост на хората, които търсят необикновени пътувания. Марката Jeep отправя открита покана да живеете пълноценно, като предлага широко портфолио от превозни средства, които продължават да осигуряват на собствениците чувство за безопасност и сигурност, за да се справят с увереност при всяко пътуване. Офроуд способността на легендарната марка Jeep е подобрена от глобална инициатива за електрификация, която трансформира 4xe в новото 4×4 в преследване на визията на марката за постигане на свобода с нулеви емисии и добавена възможност за 4×4. Всички автомобили Jeep ще предлагат електрифициран вариант до 2025 г.