Обновеният Jeep® Wrangler е обявен за най-добър SUV на 2024 г. от Cars.com

08 February 2024

Новото поколение на Jeep Wrangler е най-добрият SUV на 2024 г. според Cars.com. Редакторите на Cars.com са проучили всички SUV, предлагани в САЩ, за да определят кое превозно средство демонстрира най-добрата комбинация от възможности, гъвкавост и стойност, и са избрали всеобхватното семейство на Wrangler като най-доброто от най-доброто.

Наградата се отнася за цялата гама Jeep Wrangler за 2024 г., включително моделите с 3.6 литра на газ, Rubicon 392 с V-8 двигател (не се предлагат в Европа), 2.0 с бензин и plug-in хибрида Wrangler 4xe, който осигурява до 3,3 л/100 км икономия на гориво, изцяло електрически пробег от 45 км, който се увеличава до 55 км в градските райони.

„За 2024 г. Jeep направи Wrangler и Wrangler 4xe plug-in хибрид още по-добри благодарение на ключови актуализации, които подобряват техните възможности и комфорт“, каза Джени Нюман, главен редактор на Cars.com. „2024 Wrangler е многофункционален, способен и заслужаващ носител на нашата награда за най-добър SUV за 2024 г.“

Гамата Wrangler на Jeep за 2024 г. е проектирана да предостави още повече от това, което направи Wrangler истинска глобална икона в сегмента на офроуд SUV, включително легендарни възможности, водеща в класа гъвкавост и усъвършенствани функции за безопасност.

 

С моделната година 2024 марката Jeep издига възможностите на Wrangler до нови висоти с наличието на напълно плаваща задна ос Dana, достъпна серийно в нивото Rubicon. Вътре клиентите могат да се насладят на повече комфорт, технологии и функции за безопасност, с нов интериор, включващ стандартни електрически регулируеми предни седалки в 12 посоки, стандартно 12,3“ радио със сензорен екран Uconnect 5 и стандартни странични въздушни възглавници тип завеса на първия и втория ред.

„Jeep Wrangler е най-доброто превозно средство за приключения и икона на марката ни“, каза Бил Пефър, старши вицепрезидент и ръководител на марката Jeep в Северна Америка. „От въвеждането на Wrangler, марката Jeep е продала повече от 5 милиона по целия свят, задавайки нови нива на 4×4 възможности с всяко ново поколение. Новият Wrangler 2024 вдига летвата още веднъж, съчетавайки повече възможности, технологии, комфорт и функции за безопасност със свободата да избирате от четири различни задвижвания, включително нашето електрифицирано 4xe, най-продаваният PHEV в Америка.“

От електрифициран 4xe plug-in хибрид до 2.0 л бензинова версия*, новият Jeep Wrangler за 2024 г. предлага различни опции за задвижване, всички създадени да се представят както офроуд, така и на пътя, давайки възможност на клиентите на Wrangler да изберат задвижващата система, която най-добре подхожда начина им на живот. Усъвършенстваната гама 4xe и 2,0-литровият четирицилиндров двигател с турбокомпресор идват изключително с осемстепенна автоматична скоростна кутия.

 

*достъпно само в избрани страни

Изображения, произведени и притежавани от FCA US LLC и заснети в разрешена офроуд зона. Превозните средства са показани само с илюстративна цел.