Jeep® Wrangler за пореден път спечели специалната награда за офроуд на списание 4×4 на годишните награди Off-Road Award.

07 February 2020

Jeep® Wrangler получи висока оценка за своята способност за офроуд, като за пореден път спечели специалната награда за офроуд на списание 4×4 на годишните награди Off-Road Award.
Експертната колегия от съдии за шофиране за офроуд постави създаденият в САЩ офроудър в различни ситуации, за да тества способностите му срещу някои изключително способни конкуренти.
Специалната награда за офроуд се съсредоточава единствено върху представянето на автомобила извън пътя, а възможностите на Jeep Wrangler бяха оценени достойно.
Редакторът на списание 4×4 Алън Кидд казва:
„Ако искате превозно средство, построено без компромиси, за да доставя стоките извън пътя, Jeep Wrangler е в клас от един представител. Той разполага с цялата правилна офроуд техника като шаси, предавателна кутия, окачване на дълги пътувания, както и умни малки детайли като врати, които са конструирани така, че да можете да отидете и излезете навсякъде. Всичко това е истинско, дълбоко ноу-хау в работата – и то поставя Wrangler в много добра позиция.
Легендарната офроуд магията на Jeep® Wrangler го прави най-способният Wrangler някога, благодарение на несравнимото техническо съдържание, което, в зависимост от модела, включва две усъвършенствани системи за задвижване на четирите колела, активни системи Command-Trac и Rock -Trac – плюс Tru-Lock, диференциал с ограничено приплъзване на Trac-Lok.