Време за път! Пълна гама от ултра-способни и безпогрешни концептуални автомобили Jeep® и Jeep Performance части от Mopar, предвидени за 58-ото годишно Великденско джип сафари

01 March 2024

Марката Jeep® се завръща в Моаб, Юта („домът далеч от дома“) за 58-ото годишно Великденско джип сафари, насрочено за 23-31 март 2024 г. В продължение на почти шест десетилетия хиляди поклонници на скалите и фенове на марката Jeep се събират, за да участват в една от най-големите офроуд срещи в света, организирано от клуба Moab’s Red Rock 4-Wheelers.

 

В случай, че си мислите, че марката Jeep не може да надхвърли границите още повече – по време на годишното събитие ще бъде разкрита изцяло новата колекция от грабващи вниманието концептуални автомобили, способни да изпълняват мисии и разбира се – ще бъде карани извън пътя. Марката Jeep и дизайнерските екипи на Jeep Performance Parts (JPP) от Mopar представят единствени по рода си, специално създадени автомобили, които доказват защо няма алтернатива на легендарните възможности на Jeep 4×4.

 

Няколко „маркери на пътеки“, водещи до събитието, ще дадат улики за това, което се очаква за тазгодишното Великденско джип сафари. Очаквайте повече информация в рубриката Великденско джип сафари за 2024 г.