Специален екип Jeep Avenger за „Ювентус“

04 November 2022

Дебютът на първия изцяло електрически SUV на марката Jeep ще бъде отбелязан от футболния отбор на „Ювентус“ с надпис Jeep Avenger на видно място върху екипите на играчите в домакинския мач срещу „Интер“ в неделя (6 ноември). Това ще бъде лимитирана версия на фланелката на „Ювентус“, отразяваща набраната инерция от представянето на новия Jeep Avenger на автомобилното изложение в Париж.

От началото на настоящия футболен сезон логото на Jeep върху фланелката е подсилено със светкавици, за да се подчертае пътят на марката към електрификация на моделната гама и нейната еволюция към устойчива мобилност. Сега и яркожълтото лого на Avenger е добавено върху емблематичната черно-бяла фланелка, която от днес може да се закупи на страницата на официалния онлайн магазин на „Ювентус“.

„Компактният Jeep Avenger поставя началото на въвеждането на гама от мощни, напълно електрически превозни средства и заема важно място в глобалната стратегия за електрификация на марката, която се движи към превръщането си в световен SUV лидер с нулеви емисии“, каза Антонела Бруно, ръководител на Jeep Europe в Stellantis.

„Ние сме щастливи, че Jeep и „Ювентус“ могат да отбележат въвеждането на новия модел по този начин. Avenger е изцяло нов автомобил, който допълва нашата SUV гама в Европа, като добавяме още едно ниво на електрификация към портфолиото си и осъществяваме следващата стъпка в еволюцията на марката към постигане на нашата визия за свобода с нулеви емисии“, добави тя.

Истински Jeep, 100% електрически

Jeep Avenger е първият автомобил на Jeep с нулеви емисии и предлага нов поглед към гамата на марката. Забавен и вълнуващ, новият SUV е насочен към хора с активен начин на живот, които търсят превозно средство, което съчетава подходящия размер с иновативните технологии. Той е проектиран да отговаря перфектно на нуждите на европейските клиенти с разнообразните си качества като:

  • Компактни размери: удобно настаняване на 5 души в рамките на дължина на автомобила от 4,1 метра;
  • Функционален интериор: много пространство за вещите, които съпътстват ежедневието;
  • Екологично задвижване: електрически пробег до 400 км (по WLTP) и до 550 км в града*, за да можете да отидете наистина навсякъде;
  • Авангардни технологии: пълен набор асистиращи функции, както и напълно дигитално и свързано изживяване на борда.

Avenger е израз на „концентрирана свобода“ и предлага характерните за марката Jeep способности в компактен размер, за да гарантира спокойствие на водача и пътниците при всякакви метеорологични условия. Моделът е оборудван стандартно със система за избор на режим на движение върху различни настилки Selec-Terrain и асистент за спускане по наклон Hill Descent Control, които в комбинация с неговите с неговите изключителни ъгли на проходимост и пътен просвет предлагат удивително ниво на офроуд способности в сегмента.

 

Jeep Avenger 1st Edition

Новият Jeep Avenger се лансира в ексклузивна богато оборудвана и атрактивна серия 1st Edition и вече привлече вниманието на клиенти и фенове, които искат първи да шофират първия електрически SUV на Jeep.

Серията 1st Edition предлага изцяло LED светлини, цветно амбиентно осветление, функции за автономно шофиране от второ ниво, дигитална и свързана инфо-развлекателна система, електрическа врата на багажника с безконтактно отваряне и много други удобства, съчетани с автентичния стил на Jeep.

Jeep Avenger 1st Edition привлича погледите с двуцветна каросерия в комбинация от жълт цвят с черен покрив или сив цвят с черен покрив, или в изцяло черен цвят. В оборудването са включени затъмнени стъкла, изцяло LED предни и задни светлини и 18-инчови алуминиеви джанти, които акцентират върху индивидуалния стил на модела. Интериорът предлага амбиентно осветление с промяна на цвета, жълт панел върху таблото, премиум отопляеми черни седалки с жълти акценти, отопляемо челно стъкло, централна конзола с отделение за вещи и затваряне, регулируем по височина под в багажното отделение и електрическо безконтактно отваряне на петата врата.

Наред с това серията 1st Edition предлага Uconnect инфо-развлекателна система с 10’’ цветен екран, изцяло дигитален клъстер 10,25’’, безжично свързване и безжично зареждане на телефони. Ексклузивно оборудването е допълнено с асистиращи системи ADAS за автономно шофиране от второ ниво, които помагат на водачите да поддържат скоростта, разстоянието до превозното средство отпред и средата на лентата по напълно автономен начин.

Богатият пакет от оборудване се допълва с автоматична климатична инсталация, система за наблюдение на слепите зони, автоматично превключване на къси/дълги светлини, автоматично затъмняване на огледалото за обратно виждане, електрически сгъваеми и отопляеми външни огледала, 360° сензори за паркиране със задна камера с изглед от птичи поглед и кабел тип Mode 3 за зареждане от обществени станции.

На българския пазар предварителна заявка за Jeep Avenger 1st Edition може да се направи на адрес www.avenger.bg.

 

*Автономност Jeep Avenger в изцяло електрически пробег: 408-385 км. Стойности, определени според комбинирания цикъл на WLTP, измерени от производителя при тестове за предварително одобрение и които могат да бъдат обект на промяна след окончателното типово одобрение. Важно: действителната автономност може да е силно различна и може да варира в зависимост от опциите, условията на използване на автомобила (стил на шофиране, скорост, общо тегло и т.н., използване на определено оборудване, климатик, отопление и т.н., видове гуми, път условия, външни климатични условия). За допълнителна специфична и подробна информация относно електрическата автономност на Jeep Avenger и различните фактори, влияещи върху такава електрическа автономност, се обръщайте към официалния уебсайт на Jeep, веднага щом автомобилът бъде наличен.