Jeep® и Ювентус рестартират партньорството си

19 June 2020

  • Успешното партньорство между марката Jeep® и Ювентус се завръща на терена с рестарта на италианския футбол.
  • Откакто стана официален спонсор на клуба през 2012 г., Jeep и „бианконерите“ са на терена заедно с феноменален успех.
  • Този сезон поставя нови спортни и технологични предизвикателства, с които и двете марки ще се сблъскат с желанието и силата да преодолеят всяка пречка заедно.
  • Рестартирането започва с „Купата на Италия“ под надслов „Keep Jeep and Restart“ и с новите SUV-та на Jeep 4xe, първите модели на марката с плъгин хибридна технология.

 

Няма по-добър начин да се говори за рестартиране от позицията зад волана на Jeep®. В над 75-годишната си история и благодарение на известната офроуд способност, всеки модел от линията на Jeep-овете се оказа изключително изразно средство за свобода. Още повече, че при постоянното развитие на марката – успоредно с офроуд представянето – управлението и свързаността са подобрени, за да могат клиентите да изживеят градски приключения в пълен комфорт. И днес, с Renegade и Compass 4xe, първите хибридни модели на Jeep, марката прокарва нови пътища в света на електрификацията.

Това е в основата на посланието на бранда „Отиди, навсякъде, направи, каквото поискаш“, обобщение на способността на Jeep да преминава всички граници. Споделянето на тези ценности и решимостта да успеем във всяка ежедневна задача, голяма или малка, е в основата на връзката, която вече обвързва марката Jeep с Ювентус за осем сезона. Разбира се, тази година не прави изключение, въпреки спирането на всички спортни събития.

Сега е време да започнем отново. И това ново начало както за Jeep, така и за Ювентус е обобщено с новия слоган „Шофирайте Jeep и започнете отначало“ – думи, които предизвикват желанието на играчите и феновете да продължат напред по нов начин след няколкомесечна пауза, като остават верни на своите страсти.

Тя ще бъде подкрепена от нова кампания в социалните медии под надслов „Загрейте! Новият Jeep® 4xe е готов да завладее терена “, което използва включването на фарове на Jeep Renegade, за да предизвика отново осветлението на прожекторите на стадион„ Allianz “в Торино.

С марката Jeep като официален спонсор от сезон 2012-13 г., екипът на Ювентус спечели 15 титли там, включително първенството в Серия А, Coppa Italia и Supercoppa Italia.

Първият мач на рестартирания сезон беше в домакинска среща на полуфинала на Coppa Italia срещу Милан на 12 юни, след равенството 1-1 в гостуващия мач в Милано на 13 февруари.

Днешното предизвикателство е да се рестартира от ново място, при пълна безопасност, точно както сте зад волана на Jeep.