Jeep® изненадите „великденски яйца“

07 May 2020

 

  • „Великденските яйца“ са стилизирани Jeep елементи, които дизайнерите „скриват“ в автомобилите на Jeep, за да изненадат и зарадват клиентите.
  • „Великденските яйца“ подсилват преживяването на марката на клиента при откриването на нов модел
  • Те отразяват креативността, страстта и забавлението на дизайнерите, които проектират Jeep-овете.

По време на великденския период е широко разпространена традицията да се украсяват „великденски яйца“ и да се скрият в най-неочакваните ъгли на къщата, за да могат децата да се присъединят към вълнуващ лов на съкровища. По този начин домашната среда е оживена с малко привлекателни изненади, които само най-бдителните могат да намерят.

Подобна традиция принадлежи и на марката Jeep®, която направи „великденските яйца“ интегрирана стъпка в процеса на създаване на всяко превозно средство и отличителна, много специална дизайнерска функция. „Великденските яйца“ са скрити декоративни мотиви, които стилистите на Jeep крият в автомобилите на Jeep, предназначени да бъдат откривани от собствениците им през цялото време.

„Великденските яйца“ на Jeep добавят елемент на изненада в новия автомобил, като допълнително разширяват удоволствието от откриването им. Те са свидетелство за креативната страст на дизайнерите и визуално изразяват забавлението, което са имали при разработването на Jeep-а.

Тези скрити стилизирани елементи са уникални и неочаквани, те се променят от едно превозно средство на Jeep в друго и могат да бъдат намерени както от външната страна, така и в интериора. Първоначално „великденските яйца“ са допълнение на дизайна към иначе стандартната част от автомобила, но с течение на годините те се превърнаха в нещо типично за дизайна на Jeep. Често те са стилистични сигнали, които припомнят дизайнерското наследство на марката – като седем-ребрените решетки или емблематичните модели на джипове като Wrangler – за да подчертаят оригиналните корени на дизайнерската философия на Jeep. Друг път черпят вдъхновение от природата или духът на приключенията. Често те могат да бъдат намерени в малки функционални зони, като например отделения за съхранение, които да бъдат открити от клиентите по време на ежедневната употреба на тяхния автомобил. Днес практиката продължава с всеки нов модел Jeep и клиентите скоро ще имат възможност да открият „великденските яйца“, скрити в скоро пуснатите на пазара плъгин-хибридни модели 4xe на Renegade и Compass.