Честваме 10-ата годишнина на Jeep® Renegade

10 January 2024

Известен със своя отличителен и готин стил, Jeep Renegade празнува своята 10-годишнина с впечатляващ брой от почти 2 милиона продадени бройки по целия свят.

 

С богата история и утвърдена репутация на шампион на пътя, Jeep Renegade завладява сърцата на потребителите, съчетавайки възможност за уверено пътуване навсякъде с нотка градска изтънченост. Неговата успешна история започва през март 2014 г., замислен като глобален модел, предназначен да се продава на повече от 100 пазара по света. Jeep Renegade е и първият Jeep, сглобяван в Италия във фабриката е Мелфи.

 

Комбинирайки изключителна офроуд експертиза със своите компактни размери и стилен дизайн, Jeep Renegade е идеалният спътник за градски живот, кратки градски екскурзии, както и приключенски пътешествия. Наличните задвижвания на Renegade включват 4xe plug-in хибрид, където 4xe означава подобрена 4×4 производителност, удоволствие от шофирането, горивна ефективност и екологична отговорност, и e-Hybrid двигател, който гарантира гъвкаво и релаксиращо изживяване при шофиране на хибрид, за да посрещне всички нужди на клиентите.