Златната осмица Христо Стоичков избра легендарния Jeep Wrangler

01 October 2020

Легендарният футболист Христо Стоичков избра да шофира емблематичния Jeep Wrangler за натоварената си програма през краткия си престой в България. Камата прецени, че това е единственият модел, който е способен да премине през всички терени без усилия и в същото време да запази комфорта и сигурността при пътуване. Jeep Wrangler е най-разпознаваемият автомобил в света, като той напълно отговаря и на имиджа на най-популярната осмица в световния спорт – Христо Стоичков.

Легендарната марка Jeep е тази, която въвежда в автомобилния сегмент 4х4 технологиите, а гамата ѝ в наши дни обхваща от най-новите, комфортни и атрактивни компактни SUV, през отличителни и авторитетни модели, до автомобили с ненадминати възможности на офроуд терени. От тази година Jeep добави и plug-in хибридни двигатели при моделите Compass и Renegade, а през следващата година се очаква и електрификация на емблематичния Wrangler.

 

Допълнителна информация:

От началото на 2020 г. „Витоша Ауто“ е новият представител за България на легендарната американска марка Jeep. Компанията пое новото представителство и на емблематичната италианска марка спортни автомобили Alfa Romeo. През последните 12 години „Витоша Ауто“ отговаря и развива луксозната японска марка INFINITI в България, с която въведе 7-звездното обслужване на клиентите като свой стандарт на работа.