Вземете Jeep Wrangler Sahara 4XE за 125 000 лв. без ДДС

Специална оферта с възможност за ползване на данъчен кредит

Настройте се на приключенска вълна с нов Jeep Wrangler 4XE.

Истински 4х4, истински Plug-in Hybrid, истинска легенда извън пътя. С мощност от 380 к.с., въртящ момент от 637 Нм и задвижване на четирите колела, Wrangler Ви позволява както да се придвижвате бързо, така и да стигнете тихо там, където другите само мечтаят да бъдат. Насладете се на емблематичния американски всъдеход, сега във версия PHEV с пробег на ток до 44 км и разход от 3,5 л/100 км (комбиниран цикъл).

Какво още ще получите, избирайки Jeep Wrangler Sahara 4XE сега? Ето само малка част от богатото серийно оборудване, с което се отличават наличните автомобили:

 • Кожени седалки с подгряване
 • Parkview™ камера за заден ход
 • Преден и заден парктроник
 • Асистент за предотвратяване на челен удар
 • Адаптивен круз контрол с функция за спиране
 • LED предни фарове, дневни светлини, фарове за мъгла и задни светлини
 • Инфоразвлекателна система Uconnect 8.4” с навигация
 • Аудио система Alpine Premium® с 9 говорителя
 • Твърд покрив от три части в цвета на купето
 • Допълнителна изолация за твърд покрив
 • Заден диференциал с ограничено приплъзване
 • 18” джанти, полиран алуминий

 

Изберете някои от промоционалните предложения и ние ще предложим да изкупим сегашната Ви кола на пазарна цена.

Наличните автомобили, от които може да избирате са със следните цветове:

Jeep Wrangler Sahara 4XE се предлага с възможност за ползване на данъчен кредит чрез хомологация N1. 

 

За повече информация посетете нашите шоуруми и дилърства или се свържете с нас на: sales@vauto.bg, 0894 600 088. Можете също така да ни изпратите Ваш контакт във формата за връзка като кликнете върху “Научи повече”.


* Офертата е валидна за ограничен брой налични автомобили. За подробна информация се обърнете към най-близкото до вас дилърство. Снимките са с илюстративна цел.

Научи повече

Какво представлява 4XE и защо Wrangler PHEV е уникален автомобил, който Ви носи несравнима свобода?

Системата 4xe за електрифицирано задвижване на четирите колела позволява на Jeep® Wrangler PHEV не само да се справя безпроблемно със суровите зимни условия, но и да предложи на водача повече мощност и динамика в сравнение с версиите, оборудвани с двигатели с вътрешно горене. По-голямата производителност и по-добрата проходимост се дължат на комбинирането на два електрически двигателя и 2,0-литров бензинов турбомотор. В резултат системата 4xe разполага с по-висок ресурс от конвенционалните варианти. Тя предлага изключително прецизно управление на високия въртящ момент при движение с ниска скорост в офроуд и на тежки терени, когато е необходимо ниско предавателно отношение.

Като един от най-нискоемисионните модели в сегмента на високопроходимите автомобили Jeep® Wrangler предоставя възможност всекидневните дистанции в града да се преодоляват изцяло на ток. Чрез функцията за запазване на заряда в батерията за по-късен етап водачите могат да осъществяват дълги пътувания и да преминат в електрически режим с нулеви емисии в последната част на дистанцията (например в централните градски зони или извън асфалта сред природата).

Системата 4xe в новия Jeep® Wrangler PHEV представлява електрификация на задвижването на четирите колела по много характерен за Jeep® начин, който подчертава основните ценности на марката. Сред тях на първо място е свободата да отидете навсякъде с автомобила и да направите каквото поискате. Пътуването без никакво притеснение от външните условия е заложено в гените на всеки Wrangler. Пословичната проходимост на модела е гарантирана и в електрически режим, в който водачът разполага с всички функции на постоянното задвижване на всички колела, двустепенната трансферна кутия и специалните понижаващи предавки.

В новия Jeep® Wrangler PHEV единият от двата електрически двигателя служи като генератор, като изпълнява също функциите на стартер и алтернатор. Той се грижи за стартирането на бензиновия турбодвигател, за работата на функцията Start/Stop и за генерирането на електрическа енергия за батерията. Вторият електрически двигател е тягов. Той не е разположен на задната ос (както при други модели), а е интегриран в трансмисията и разполага с два съединителя. Единият може да отдели трансмисията от бензиновия двигател, а другият поема функцията на преобразувател на въртящия момент. Така Wrangler PHEV осъществява всички функции на задвижването на всички колела с изцяло електрическа мощност.

Как да ви помогнем? Chat with us