Jeep® Compass mHYBRID за 499 лв./месец с ДДС

Нова технология за повече възможности

Скъпи приятели,

Jeep® Compass вече има и mHYBRID версия, която ви дава повече възможности и в същото време отделя по-малко вредни емисии. Представяме новия Jeep® Compass mHYBRID, който ще ви впечатли с изцяло обновен дизайн и интериор, повече пространство, ново поколение технологии, системи за безопасност и възможности да покори трудни терени. Безпогрешният характер на Jeep® Compass не може да бъде объркан. Той привлича със седемте ярко изразени елемента на предната решетка, подчертаващи внушителната широка стойка. Тя от своя страна позволява сериозно солидно поведение извън пътя и стегнато усещане за по-добра управляемост и връзка с пътното платно. 

Новите mHYBRID функции улесняват водача, като същевременно осигуряват динамично, ефективно и екологично движение. Новият Jeep® Compass mHYBRID потегля и маневрира напълно безшумно с електрическа тяга, без да работи бензиновият двигател. Движението също може да се извършва с нулеви емисии при определени условия (на ниска скорост и на къси дистанции). Батерията се зарежда автоматично чрез рекупериране на енергията при намаляване на скоростта и спиране. При необходимост от по-бързо ускорение (например при изпреварване) електрическият двигател осигурява допълнителен въртящ момент за бензиновия мотор.

Сега този внушителен Jeep® Compass mHYBRID е на атрактивна лизингова вноска за 499 лв. на месец с ДДС, формирана при лизингов договор за 60 месеца, при 22,6% аванс и 35% остатъчна стойност . Офертата важи за бизнес клиенти. Тази лизингова вноска може да бъде постигната и при други договорни параметри. Пълните лизингови условия се предоставят от ОТП лизинг.

Можете да ни предложите за обратно изкупуване настоящата ви кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за нов Jeep® Compass mHYBRID.

Ако желаете, можете да разгледате конкретна оферта за автомобил, в която ще получите информация за оборудването и техническите характеристики. Разгледайте или свалете документа като кликнете тук.

Свържете с нас като кликнете върху “Научи повече” по-долу на страницата и оставите вашите контакти във формата за връзка.

 

 

Научи повече
Как да ви помогнем? Chat with us