Jeep специален лизинг

5 години, 5% авансова вноска, висока остатъчна стойност и ниски вноски

Знаете ли, че 5 е любимо число на много хора по света и им носи късмет?

Сега късметът се усмихва и на вас с уникалната възможност да се качите на нов автомобил с промоционалния лизинг на късмета под знака на числото 5.

Не изпускайте шанса да получите веднага нов автомобил с минимални първоначални разходи при изключително изгодни условия:

  • 5% авансова вноска, заплатена от клиента
  • 5% авансова вноска, покрита от дилъра
  • 5-годишен лизингов период
  • гарантирана отлична изкупна цена на автомобила след петата година
  • възможност за удължаване на гаранцията до 5 и 7 години (в зависимост от модела)

Никога покупката на нов автомобил не е била толкова достъпна и лесна! Това е истински късмет с числото 5.

Остава да изберете Вашия нов отлично оборудван и наличен на склад автомобил. Най-доброто от Италия и Америка само сега в оторизираните дилърства на Витоша Ауто.

  • Jeep Compass e-Hybrid Limited срещу 3 920 лв. авансова вноска и при месечна вноска от 766 лв. за 5 г. Предложението е индикативно при 5% аванс за плащане от клиента и 42% остатъчна стойност. Конкретна оферта можете да свалите тук.

 

*Снимките са с илюстративна цел. Предложенията важат за бизнес клиенти и са за срок от 60 месеца с 5+5% авансова вноска, променлива лихва от 3.80% и пробег до 15 000 км на година. За получаване на автомобила извън сумата за авансовата вноска се калкулират такса одобрение, застраховки ГО и Автокаско (разсрочено на 4 вноски) и регистрация на автомобила. Възможни са и други лизингови конфигурации според конкретните Ви изисквания. Пълните лизингови условия се предоставят от ОТП лизинг.

Научи повече
Как да ви помогнем? Chat with us