Налични Jeep® Compass PHEV

ОТКРИЙТЕ СВОЯ НОВ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ

Jeep® Compass PHEV е автомобил, който обединява новия и стария свят – конвенционалния бензинов двигател с електромотор. Той ви дава свобода, тъй като в него е и 4×4 ДНК-то на марката, което еволюира до 4xe.  Моделът впечатлява с класически Jeep® дизайн, просторен интериор, последно поколение технологии, първокласни системи за безопасност, мощност от 240 к.с. и способност да покорява трудни терени. Можете да го карате само на ток до 50 км, което е нормалният ви градски пробег; можете да го карате като хибрид, да имате малък разход на гориво, батерията да се зарежда от кинетичната енергия, докато шофирате. А, ако го заредите на зарядна станция или вкъщи – вие ще шофирате Compass със супер нисък разход на гориво – около 2,2л/100 км.

Вземете сега наличен Jeep® Compass PHEV във версия Upland. Оферта можете да откриете тук.

Можете да ни предложите за обратно изкупуване настоящата ви кола на пазарна цена и тя да стане част от сделката за нов Jeep® Compass PHEV.

Моля за връзка с нас да използвате контактите по-долу. Нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение, за да Ви съдейства по всеки въпрос, който касае марката.

Телефон: +359 2 879 00 88

Имейл: sales@vauto.bg

Благодарим Ви за проявения интерес!

 

 

Научи повече
Как да ви помогнем? Chat with us