Промоционално предложение “FirstYearTogether"

Уважаеми клиенти,

искаме да ви споделим, че стартираме програма ” Vitosha Auto First Year Together”. Това е нашият принос за онези от вас, които са планирали да се сдобият с нов автомобил в това необикновено време.

📌Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за нов автомобил от гамата на Jeep.

📌Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година.

 

Ето и пълната информация:

От началото на 2020г., „Витоша Ауто“ прие едно ново предизвикателство – да представлява и развива марката Jeep. След успешната история на INFINITI в България, ние вярваме, че нашата философия за 7-звездно обслужване, изцяло насочено към вашите нужди, е вярната формула и за тази необикновена автомобилна марка.

Ситуацията около COVID-19 е неочаквана за целия свят. Начинът, по който нашия живот се промени се приближи до сценариите на фантастичните филми. Ние също усещаме онази несигурност, която витае във въздуха, онзи страх от неочакваното в следващите няколко месеца. Но вярваме, че няма да е все така, че животът ще продължи, защото човечеството може да премине и през това изпитание. Ние отказваме да се страхуваме, без да подценяваме ситуацията. Искаме да продължим да живеем и работим, макар и в ежедневие на допълнителни мерки и отговорности.

Защото животът е днес, живеем го сега и подобни трудности ни карат да го ценим още повече. Предизвикателствата отварят нови възможности. Ние чувстваме нашата отговорност и нужда от реакция в тази сложна обстановка. Ако всеки от нас, в своя сектор, направи нещо, което да помогне на останалите да преминат през трудните месеци, то може би по-скоро ще се върнем към нормалния си начин на живот. И най-вероятно по-лесно, а и с по-приятни емоции.

Затова, за хората, които са обмисляли смяна на автомобила си с нов, за тези които търсят спокойствието да управляват нов автомобил с 5-годишна гаранция и за всички от нас с борбен дух, ние сме подготвили условия, които никога преди не биха били възможни.

Представяме Ви нашето промоционалното предложение “FirstYearTogether”. При тази програма ще можете да се възползвате от специални условия за гамата на Jeep и да вземете нов автомобил на лизинг, така че да сте спокойни докато епидемията и очакваните последствия от нея отминат. Как:
• Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за нов автомобил от гамата на Jeep;
• За ваше улеснение можем да изкупим веднага вашия употребяван автомобил, независимо от неговата марка и пробег и той да покрие частично или изцяло първоначалната вноска (минимум 20%);
• Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година. Няма да бъдат отсрочвани, а вече реално заплатени от нас към лизинговата компания;
• Ще получите допълнителни бонуси, според индивидуалната сделка.

Ако проявявате интерес, свържете се с нас, ние ще организираме комуникация в удобен за Вас вариант – телефонен разговор, видео връзка, индивидуално презентиране на избран автомобил в наш шоурум, тест-драйв на напълно дезинфекциран автомобил и всякакви други мерки, които сегашната необикновена ситуация налага. За да не спираме да живеем и по-лесно да се върнем към нормалния си начин на живот.

Това можем да направим ние в ситуацията на извънредно положение и седмиците след него. Нашето предложение ще е в сила до 31 август 2020 г. Надяваме се да има хора, на които това ще бъде полезно и интересно. „Витоша Ауто“ остава насреща и с вяра в човешкото и честно отношение.

 

Научи повече

*Лизинговият план се осъществява през OTP Leasing. В случай че се интересувате от директна покупка, отново можем да изготвим промоционално предложение за директно закупуване при еквивалентни условия. Лизинговото предложение е калкулирано при период от 6 години, с минимум 20% първоначална вноска. Максималният възможен период за лизинг е 7 години, като отново ще бъдат платени месечните вноски за първата 1 година. При лизинг от 5 години ще бъдат заплатени първите 10 месечни вноски, при лизинг от 4 години ще бъдат заплатени първите 8 месечни вноски, при период от 3 години – първите 6 месечни вноски. Връщането на употребяван автомобил може да покрие първоначалната вноска частично и да се доплати до минималната изискуема (20%), а може и да бъде по-голяма от 20%, като това ще окаже влияние в намаление на месечните вноски. Връщането на употребяван автомобил не е задължително условие, за да се участва в промоционалната програма. Пълните условия на финансиране  се предоставят от OTP Leasing. Вноската е изчислена за период от 6 години при 20% авансово плащане, 10% остатъчна стойност. Предложението е валидно за покупка на нови автомобили в рамките на извънредното положение и в периода до 31 август 2020 г.