Промоционално предложение за избрани налични Jeep Compass

“Витоша Ауто” Ви предлага 7% отстъпка за избрани налични Jeep Compass в пакет с програмата First Year Together.

📌Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за Jeep Compass.

📌Ползвате 7% отстъпка за избран наличен Jeep Compass.

📌Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година.

Представяме Ви нашето промоционалното предложение “FirstYearTogether”. При тази програма ще можете да се възползвате от специални условия за избрани налични Jeep Compass и да вземете нов автомобил на лизинг:
• Връщате вашата употребявана кола срещу първоначална вноска за Jeep Compass;
• За ваше улеснение можем да изкупим веднага вашия употребяван автомобил, независимо от неговата марка и пробег и той да покрие частично или изцяло първоначалната вноска (минимум 20%);
• Ползвате 7% отстъпка за избран наличен Jeep Compass.
• Ние ще сме заплатили лизинговите вноски в рамките на първата 1 година. Няма да бъдат отсрочвани, а вече реално заплатени от нас към лизинговата компания;

Ако проявявате интерес, свържете се с нас, ние ще организираме комуникация в удобен за Вас вариант – телефонен разговор, видео връзка, индивидуално презентиране на избран автомобил в наш шоурум, тест-драйв на напълно дезинфекциран автомобил и всякакви други мерки, които сегашната необикновена ситуация налага.

Нашето предложение ще е в сила до 31 август 2020 г. Надяваме се да има хора, на които това ще бъде полезно и интересно. „Витоша Ауто“ остава насреща и с вяра в човешкото и честно отношение.