приемам

За собственици

За собственици

Уважаеми клиенти, Добре дошли в света на Jeep®. Поздравления за взетото от Вас решение. Вие избрахте автомобил с изключителен дизайн, създаден на основата на над 70-годинишен опит в разработката на задвижване на всички колела и Off-Road история.   Вашият нов автомобил разполага с най-съвременни технологични решения, които са насочени към опазване на околната среда и удобство на потребителя. Те гарантират запазване на най-високо качество за продължителен период от време.

Гаранция

Гаранция на двигателя

При закупуването вашият нов автомобил получава гаранция от 24 месеца от датата на регистрация, при неограничен пробег. Гаранцията осигурява покритие срещу производствени дефекти на автомобила, които ще бъдат отстранени безплатно и с използването на оригинални резервни части или рециклирани от Mopar. Гаранционните ремонти ще бъдат извършени от дилър на Jeep ® и включват: • ремонт или подмяна на дефектна част • разходите за вложения труд при ремонта или подмяната • доставка на консумативите, необходими за извършване на гаранционните ремонти По време на гаранцията на двигателя, можете да се възползвате от услугите на пътна помощ.

Гаранция на боята

Вашият автомобил има гаранция на фабричната боята за период от 24 месеца от датата на регистрация. Гаранцията е за цялата кола или част от нея до необходимия обхват за да се премахне установеното отклонение съгласно стандартните условия на производителя.

Гаранция против корозия

Вашият автомобил има гаранция срещу перфорация поради корозия. Тази гаранция покрива разходите за всички части и труд, необходими за ремонт или подмяната на всеки метален панел, който може да претърпи перфорация, причинена от ръжда или друга корозия. Ако перфорацията е настъпила поради друга причина, тази гаранция не се прилага. Не се покрива наличието на козметична корозия в резултат например от удари от камък или драскотини. Тази гаранция има две времеви ограничения спрямо датата на регистрация на автомобила: • за външните метални части (боядисани и видими от външната страна на превозното средство) срокът е 7 години, при неограничен пробег • за другите метални елементи, срокът е 24 месеца, независимо от изминатия пробег  

Изтеглете Сервизна книжка

Тази Сервизна и гаранционна книжка Ви предлага цялата необходима информация относно гаранцията, и Ви пояснява сервизните услуги, които Jeep предоставя на разположение. От този момент сме готови да Ви подпомагаме и за Ваше улеснение по всяко време сме на Ваше разположение с ефективна и широкасервизна мрежа.   Наслаждавайте се на шофирането с Jeep.