приемам

Hовини

JEEP® & JUVENTUS

20 October 2017

Марката Jeep е официалният спонсор, красящ отборните фланелки на Ювентус за сезон 2017/2018. Партньорство между две икони, които споделят ценностите автентичност, страст и стремеж към приключения. Те обединяват усилията си, за да завладеят всеки терен и предизвикателство, което се изпречва пред тях във всички големи италиански и международни първенства.

ДВЕ ИКОНИ ЗАЕДНО
Марката Jeep® гордо си партнира с отбор, с който споделя същата страст и стремеж към успех. Обединени не само от общ емблематичен стил – впечатляващите черно-бели ивици на Bianconeri-те и запазената седем-слотовата решетка на Jeep® – но и от богата история и свидетелства за сила и упоритост. Винаги готови за предизвикателства, на игрището или извън отъпкания път.

ЗНАКЪТ НА ШАМПИОНА
Като безспорен шампион на италианската футболна лига, фланелките на Ювентус носят два специални баджа в зелено, бяло и червено, които не биха могли да бъдат носени от друг отбор. Това отличие съответства на Jeep емблемата Trail Rated®. Само автомобили доказали своята офроуд способност по най-тежките маршрути на планетата получават значката Trail Rated®.