приемам

Hовини

Марката Jeep® на Международното автомобилно изложение в Женева 2019

05 March 2019

Марката Jeep® ще представи колекция от ключови нови продукти на 89-то Международно автомобилно изложение в Женева.
2018 е най-добрата година за марката Jeep в Европа с рекордни продажби в много пазари на континента, включително Италия, Германия, Испания, Франция, Белгия, Полша, Швейцария, Холандия и Португалия. Jeep се оказа най-бързо развиващата се марка в региона през 2018 г. с ръст на продажби от 56% в сравнение с 2017 година.
Това е петата година на непрекъснат растеж в Европа и третата, в която продажбите са от над 100 000 единици. Jeep Compass е най-продаваният модел от гамата, следван от Jeep Renegade, който също продължава да бъде един от най-продаваните автомобили в своя сегмент. На трето място е новото поколение Wrangler, което записа най-добрата си година досега в Европа и ръст на продажбите от 86% спрямо 2017г. На базата на тези изключителни резултати марката Jeep ще представи няколко нови специални моделни модификации на шоуто, в отговор на нарастващото търсене от почитателите на марката Jeep на ексклузивни нови опции за персонализиране:
• Нова “S” гама – специална модификация “S” Renegade, Compass, Cherokee и Grand Cherokee ще направят своя европейски дебют на автомобилния салон в Женева.
• Новият Cherokee Trailhawk допълва семейството на Trailhawk с представители от всички Jeep SUV, които се радват на престижната значка „Trail Rated“ – символ, доказващ способността за успешно справяне и с най-предизвикателните офроуд маршрути.
• Изложба на модели, персонализирани с Jeep® Authentic Accessories от Mopar®, марката на FCA за за следпродажбено обслужване и продукти, които се отличават с над 80-годишна традиция в във високото представяне, безопасността и стила. Те допълнително засилват прочутите характеристики, които донесоха първите успехи за високопроходимите автомобили Jeep.
Още важни новини за бъдещето на марката Jeep ще бъдат разкрити по време на пресконференцията, която ще се проведе във вторник, 5 март, от 11,30 ч. на щанда на Jeep (зала 5).