приемам

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

ИЗЦЯЛО НОВ ИНТЕРИОР

Настанете се за пътуването на вашия живот в изцяло новия интериор с напълно нова атмосфера. Новият дизайн на седалките осигурява комфорт и максимална опора, а предните седалки с подгряване, допълнителното пространство за краката при задните седалки, премиум подлакътници, интелигентните решения за съхранение и още др. правят всяко пътуване запомнящо се.

ЧЕРЕН ПЛАТ

Седалки с тапицерия от черен плат в долната част на гърба и лого “Sahara”, стандартно оборудване за Wrangler Sahara, осигуряват комфортна опора на тялото.

ПЛАТ HERITAGE TAN

Седалките с тапицерия от плат Heritage Tan (светъл) в долната част на гърба и лого “Sahara”, стандартно оборудване за Wrangler Sahara, осигуряват комфортна опора на тялото.

ЧЕРНА КОЖА

Седалки с тапицерия от черна кожа с акцентиращи шевове и лого “Sahara” се предлагат за Wrangler Sahara, за да добавят нотка лукс във вашето пътуване.

КОЖА HERITAGE TAN

За Wrangler Sahara се предлагат индивидуални седалки с тапицерия от кожа Heritage Tan с акцентиращи шевове и лого “Sahara”, добавящи нотка лукс във вашето пътуване.

ПЛАТ PREMIUM

Седалки с тапицерия от черен плат с червени акцентиращи шевове и лого “Rubicon” са стандартно оборудване за Wrangler Rubicon.

ЧЕРНА КОЖА

За Wrangler Rubicon се предлагат седалки с тапицерия от черна кожа с червени акцентиращи шевове и лого “Rubicon”, добавящи нотка лукс във вашето пътуване.

КОЖА HERITAGE TAN

За Wrangler Rubicon се предлагат седалки с тапицерия от кожа Heritage Tan с акцентиращи шевове и лого “Rubicon”, добавящи нотка лукс във вашето пътуване.

ОБШИРНИ ОТКРИТИ ПРОСТРАНСТВА

Свободата на откритите пространства е част от същността на всеки Wrangler. За моделите 2018 г. са направени значителни подобрения в много отношения, включително нов лек твърд покрив Freedom Top® с лесно демонтиращи се покривни панели. Новият мек покрив Sunrider® без цип е с подобрено регулиране на текстилните детайли и с асистиращ механизъм, помагащ при отваряне и затваряне.

БЕЗ КОМПРОМИСИ

Независимо дали ще изберете изисканата Sahara или функционалния Rubicon, вие ще се наслаждавате на изключително ниво на комфорт и удобства, както и на най-съвременни технологии.

ПРЕЦИЗНОСТ И СЪВЪРШЕНСТВО

Модерният във всяко отношение интериор на Wrangler Sahara 2018 вдига летвата до нови висоти. Вие винаги ще шофирате в комфорт и стил, благодарение на предлаганите седалки с кожена тапицерия, арматурното табло в кожа с контрастни шевове, стандартното Uconnect™ Radio с 8.4-инчов сензорен екран и двузоновата система за автоматичен контрол на температурата.

СТАБИЛНО И ЦЕЛЕСЪОБРАЗНО

Wrangler Rubicon задава нови стандарти отвътре и отвън. Стандартното Uconnect™ Radio с 8.4-инчов сензорен екран осигурява през цялото време развлечения и свързаност, а предлаганите седалки с кожена тапицерия и стандартната двузонова система за автоматичен контрол на температурата повишават нивото на лукс и комфорт.

ПОДГОТВЯЙ БАГАЖА

Новият Wrangler е продължение на вашата същност. Той е здрав, с големи и всестранни възможности, готов да отговори на вашите изисквания, независимо каква експедиция планирате. Онроуд или офроуд, със или без покрив, ограниченията за него зависят единствено от вашето въображение.

СИСТЕМА TRAIL RAIL™

Предлаганата нова система Trail Rail™ представлява оборудване от най-висока класа за обезопасяване на товари с помощта на регулируеми рейки, което се монтира към пода на товарното отделение и задната врата. Към тази система може да се добавят специални аксесоари от Jeep®Performance Parts.

JEEP® UTILITY GRID

Предлаганото ново оборудване Jeep® Utility Grid е вдъхновено от раниците в стил MOLLE, използвани от войниците в цял свят. Това оборудване изпълнява функцията на органайзер и място за гъвкаво съхранение на вещи. В него може на удобно и достъпно място да се съхраняват напр. фенер, аптечка или бутилка с вода.

СКРИТИ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Багажникът е с двойно дъно, където вашите вещи може да се съхраняват на скрито място.

ЗАКЛЮЧВАЩИ СЕ ОТДЕЛЕНИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ВЕЩИ

Жабката и централната конзола се заключват, за да се осигури допълнителна защита – дори когато автомобилът е без покрив.

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ДИВИТЕ МЕСТА

Всеки детайл на новия Wrangler е проектиран така, че да е максимално функционален и стилен.

Дръжки за хващане

Дръжките за хващане за монтирани директно към А-колоната и В-колоната на Wrangler. Те улесняват влизането и излизането от автомобила и предлагат стабилна опора по време на офроуд шофиране.

ИНТЕРИОР, КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ МИЕ

Миещият се интериор е с изцяло нови еднопосочни клапани на отцедните отвори в пода, пропускащи водата само в посока навън. Достатъчно е само да свалите подовата стелка, след което може да измиете интериора с маркуч.

ЗДРАВИ КОМПОНЕНТИ

Бутоните и превключвателите са тествани за максимална функционалност. Гумените елементи около сензорния екран на Uconnect®, бутона Start/Stop и превключвателите са специално създадени с цел да са функционални, ергономични и износоустойчиви. 

Бутони за стартиране


Wrangler JL може да се стартира с натискане на бутон. Бутонът е водоустойчив и е преминал 24-часови тестове, включващи намокряне в камери с водни изпарения.

Арматурно табло

Всеки детайл на новия Wrangler JL е проектиран така, че да е максимално функционален и стилен.

MEDIA HUB

USB портовете в конзолата и зоните около седалките ви помагат да не се откъснете от вашия свят, докато сте в автомобила. Никога досега не е било толкова лесно поддържането на връзка, независимо колко сте се отдалечили.

230-волтов контакт

230-волтовият контакт ви позволява да захранвате мобилни телефони, електронни устройства и др.

ПОДГОТВЕНИ ЗА ВСЯКАКВИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

Подгответе се за всичко, което може да се случи по време на пътуване. Новите компоненти на оборудването за комфорт и удобство на Wrangler 2018 имат за цел да създадат по-добри условия за вас и вашите пътници, независимо от хода на температурите.

ОТОПЛЯЕМИ ПРЕДНИ СЕДАЛКИ И ВОЛАН

Предлаганите отопляеми предни седалки и отопляем волан осигуряват приятен комфорт. Неизбежно ще си зададете въпроса как досега сте се лишавали от такова удобство. Върху волана в кожа има удобни бутони за телефона, гласови команди, аудио системата и др.

АВТОМАТИЧЕН КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Стандартната двузонова система за автоматичен контрол на температурата позволява отделно регулиране на температурата за шофьора и пътника отпред.

ОТОПЛЯЕМИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ОГЛЕДАЛА

Ледът върху външните огледала вече никога няма да е проблем. Отопляемите електрически външни огледала ви позволяват да разтопите бързо скрежа и леда за по-добра видимост и безопасно шофиране. Оборудване, което помага изключително много при ежедневни пътувания в ранните часове на деня, когато е студено, както и при офроуд приключения в снега.