приемам

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

ШОФИРАЙ БЪДЕЩЕТО

Качвайте се в най-високотехнологичния Wrangler създаван досега. Новият Jeep® Wrangler е напълно оборудван с най-новите инфотейнмънт системи и технологични характеристики. Открийте четвъртото поколение системи Uconnect за смартфони Apple и Android, 7.0 или 8.4-инчов сензорен екран с функцията pinch-to-zoom за увеличаване на изображенията и текста на екрана чрез събирането на два пръста и много други хайтек компоненти, за да изживеете приключението с най-голямо удоволствие.

UCONNECT™ СИСТЕМИ

Нашите най-съвършени до момента системи Uconnect™ ви позволяват да запазите контрол и да комуникирате с останалата част на света.

UCONNECT™ - СВЪРЗАНОСТ, ПО-ДОБРА ОТВСЯКОГА

Нашите системи Uconnect™ от четвърто поколение включват DAB+ Radio, смартфон свързаност, Drag’n’Drop и pinch-to-zoom функции за преместване на икони и промяна на размера на изображението с докосване на сензорния екран, множество функционални подобрения, по-бързо стартиране, увеличена процесорна мощност, много по-висока чивствителност на сензорния екран и кристална чистота на образа с повишени разделителна способност и яркост.

ПОДДЪРЖАНЕ НА APPLE CARPLAY®

Поддръжката на Apple CarPlay® с лекота интегрира вашия iPhone® с вградения дисплей и функции за контрол на автомобила. Използвайте UconnectTM сензорния екран или своя глас през Siri®, за да направите телефонно обаждане, да си пуснете музика, да изпращате и получавате съобщения, да получавате оптимизирани указания за избягване на трафика и информация за условията на пътя и още много. Всичко това, докато оставате фокусирани върху пътя.

ANDROID AUTO™

Android Auto™ ви позволява да използвате богатите възможности на мобилната операционна система Android™ чрез интегриране в отличената с награди система Uconnect™. Лесната навигация в сензорния екран и гласовото разпознаване ви помагат да достигнете до желаната цел, като същевременно може да стриймвате безкрайно дълго музика с Google Play Music. Оставете Google Maps™ да ви направлява и използвайте гласови команди за изпълнение на различни функции, като през цялото време не отклонявате вниманието си от пътя.

PARKVIEW® КАМЕРА ЗА ЗАДЕН ХОД

Паркирате лесно с помощта на стандартната ParkView® Rear камера за заден ход. При превключване на задна предавка на екрана на системата се показва изображение на зоната зад автомобила с динамични направляващи линии. С помощта на визуални и звукови сигнали ParkView ви предупреждава за скрити препятствия зад автомобила.

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ИНСТРУМЕНТАЛЕН БЛОК

Sahara и Rubicon са стандартно оборудвани със 7-инчов Multiview информационен дигитален дисплей, който конфигурирате според своите лични предпочитания за настройки и графики. Пълноцветният дисплей предоставя възможности за подробна Навигация, изписване на мултимедийна информация като име на песента или изпълнителя, име на радио станцията, както и информация за статуса на разпределителната кутия в реално време. На дисплея се извеждат и Off-Road Страниците, които улесняват шофьора с много на брой полезни измервателни устройства, свързани с офроуд шофирането, напр. ъгъл на наклон на автомобила, надморска височина, GPS координати, разпределение на двигатената мощност и др.

Alpine® Premium

Аудио системата Alpine® Premium е стандартно оборудване за Sahara и Rubicon и идва с 552-ватов 12-канален усилвател, осем тонколони и заден субуфер. Системата включва също така активно подтискане на шума и акустично ламинирано предно стъкло.