приемам

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

ПРЕМИУМ СЕДАЛКИ

Jeep® Wrangler се отличава с най-удобния интериор в своя сегмент. Ще се наслаждавате на текстилни седалки Sedoso или на кожена тапицерия McKinley с прецизни шевове. Jeep® Wrangler се предлага и с отопляеми предните седалки, осветени поставки за чаши и др.

Черна кожа McKinley със светло сиви шевове

Предлага се с черно арматурно табло. Jeep® Wrangler разполага с груб, но изискан интериор с множество удобства като: отопляеми предни кожени седалки и осветени поставки за чаши.

McKinley Olive Green

Този нов цвят е запазен специално за тапицерията на Jeep® Wrangler Sahara. Той включва черно арматурно табло. Масленозелените кожени седалки са с избродирано лого Sahara на облегалките на седалките.

SEDOSO/RIVET

Sedoso/Rivet тъмен интериор със светлосиви шевове
Предлага се с черна горна и тъмно кафява долна част на арматурното табло. Текстилните седалки Sedoso са черни с тъмнокафяви шевофе, които допълват цветовата линия, очертана в дизайна на арматурното табло.

SEDOSO/JEEP® HEX

Предлага се с черно арматурно табло. Текстилните седалки Sedoso са в черно и допълват линията на арматурното табло.

ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

•Кожен волан с функция за управление на скоростта/аудио системата/EVIC
•Отопляеми седалки
•Централна конзола с заключваща се жабка
•Изходи за захранване на преносими устройства

ПОВЕЧЕ СВОБОДА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ

Дръжте очите си на пътя и ръцете на волана, благодарение на функцията за гласови команди, която ви позволява да избирате радиостанциите и да провеждате телефонни обаждания толкова по-лесно.  Uconnect ™ осигурва подобрената GPS навигация и въвеждането на дестинациите чрез Voice Command. Сега съвсем лесно можете да стигнете до летището, музея или любимия си магазин. Uconnect ™ Phone е вградена в автомобила комуникационна система, която ви позволява да говорите чрез Bluetooth® . Слушайте любимата си музика и възпроизведете звук от CD / DVD дискове, MP3, USB, AUX вход, твърди дискове, гласова команда и Bluetooth® стрийминг аудио.

Миещ се интериор с отцедни отвори

Jeep® Wrangler се предлага с износоустойчив и миещ се интериор с отцедни отвори. Така че продължете и се отдайте на някои интересни, но не чак толкова чисти забавления.

ИЗОБИЛНО ПРОСТРАНСТВО ЗА ВАШИТЕ ВЕЩИ

Wrangler разполага с обширно пространство за съхранение и транспортиране на вещи, благодарение на седалките с функция за сгъване и накланяне. Вашите ценности са защитени, благодарение на жабката на централната конзола със заключващия се механизъм и лесен достъп.

ГРУБ, НО И ИЗТЪНЧЕН ИНТЕРИОР

В интериора на Wrangler 2017 ще се наслаждавате на изобилно пространство за съхранение на вещи, ергономичност и защита от шум, вибрации и твърдо возене.
Също така ще получите комфорт и удобство, включително: отопляеми предни кожени седалки, осветени поставки за чаши, осветление в багажника и автоматично затъмняващо се огледало за обратно виждане с вградени LED светлини.