приемам

JEEP® WRANGLER

JEEP® WRANGLER

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СВОБОДАТА И ПРИКЛЮЧЕНИЯТА

СИСТЕМА ROCK-TRAC® 4x4 SYSTEM

Доказалата качествата си система Rock-Trac® 4×4 е с двустепенна трансферна кутия с ниско предавателно съотношение 4:1 и предавателно съотношение 77.2:1 в режим “пълзене”, с бензинов двигател и автоматична трансмисия.

2.2-ЛИТРОВ ДВИГАТЕЛ С ТУРБОКОМПРЕСОР

Изцяло новият 2.2-литров редови 4-цилиндров дизелов двигател с турбокомпресор, развиващ мощност 200 к.с. и въртящ момент 450 Нм, е комбиниран с нова 8-степенна автоматична трансмисия. Туброкомпресорът е с променлива геометрия (VGT) за по-добро ускорение, а горивната система Multi-Jet II Common-Rail осигурява максимална ефективност през цялото време.

Калници в цвета на купето

Калниците и рамката на радиаторната решетка с цвета на автомобила се комбинират визуално с екстериорното лаково покритие и твърдия покрив, който също е с цвета на автомобила. Стандартните странични степенки улесняват влизането и излизането от автомобила.

АВТОМОБИЛЪТ WRANGLER С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДОСЕГА

Изцяло новият Jeep® Wrangler Rubicon ви позволява да достигнете до места и да видите гледки, за които никога не сте мечтали. Той издига легендарните офроуд възможности на Jeep® до нови висоти, с помощта на големи гуми за всички терени, предавателно отношение 77.2:1 при движение на най-ниска предавка, нов 2.0-литров бензинов двигател с турбокомпресор, автоматична трансмисия и подобрени ъгли на проходимост за ненадминато офроуд представяне. Никога досега не е имало толкова ефективен Jeep® Wrangler.

Rock-Trac® Heavy-Duty скоростна кутия

С помощта на предни и задни електронни блокируеми диференциали Tru-Lok®, генерираната от двигателя мощност се разпределя равномерно между колелата, с цел оптимално сцепление в офроуд режим на движение с ниска скорост.

НОВА ДЕФИНИЦИЯ НА СВОБОДАТА И ПРИКЛЮЧЕНИЯТА

В този привличащ погледа автомобил, който може да се справи с всякакви онроуд и офроуд предизвикателства, стилният и изискан интериор е комбиниран с емблематичен дизайн. Луксозната и интелигентно проектирана пътническа кабина е оборудвана със системи Uconnect™ от най-ново поколение със сензорни екрани.

WRANGLER SAHARA

Изцяло новият Jeep® Wrangler Sahara е конструиран така, че да се представя отлично в офроуд и градски условия. Използваните материали и изработката са от най-висока класа навсякъде в автомобила. Вдъхновен от традициите на Wrangler, моделът Sahara разполага с изтънчена пътническа кабина с най-съвременни технологии, която предлага изключителен комфорт и иновативни решения за съхранение на багажа. Отвън, емблематичният дизайн е подсилен с калници и твърд покрив с цвета на автомобила.

БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Авангардни технологии и свързаност, иновативни системи и функции и повишено ниво на комфорт – всичко това е включено в дизайна на новия Jeep® Wrangler. Освен това, благодарение на висококачествените материали и прецизно изработените компоненти на Wrangler, шофьорите се наслаждават на повече удобства при превозване на багаж, повече комфорт, по-добра видимост и по-тихо пътуване. Изцяло новият Wrangler черпи вдъхновение от легендарната история на Jeep® и същевременно използва най-нови технологии и материали, за да създаде незабравим интериор. Благодарение на комбинацията от високо качество и здравина на детайлите, шофирането създава незабравимо изживяване.

WRANGLER RUBICON

Изцяло новият Jeep® Wrangler Rubicon е готов за офроуд изпитания. Със стабилни гуми за кал и сняг, предавателно отношение 77.2:1 при движение на най-ниска предавка и удобно управление на режима 4×4, Rubicon е специално подготвен за всякакви приключения в непознати територии.

ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА СЕБЕ СИ

Изцяло новият Jeep® Wrangler е верен на своите традиции и комбинира доказали своята надеждност технологии с нови дизайнерски решения и материали, за да предложи автомобил, който е подготвен за бъдещето. Новите светлини на автомобила, вкл. предлаганите LED фарове и задни светлини, впечатляват както с отличното осветяване на пътя, така и със своя визуален ефект.

18-ИНЧОВИ ПОЛИРАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ СЪС СИВИ СПИЦИ

Демонстрирайте ефектен дизайн навсякъде, където пътувате – със стандартните 18-инчови полирани алуминиеви джанти в техно сиво

UCONNECT™ 4C NAV С 8.4-ИНЧОВ СЕНЗОРЕН ЕКРАН

Последното поколение на системата Uconnect™ разполага с 8.4-инчов сензорен екран, на който се извежда удобно желаната информация. Имате достъп до системата за навигация, контролните функции на автомобила или функциите на смартфона с помощта на Apple CarPlay® или Android Auto™, без дори да е необходимо да отделяте погледа си от пътя.

РАДИАТОРНА РЕШЕТКА С ЦВЕТА НА КУПЕТО

Jeep® Wrangler Rubicon е стандартно оборудван с радиаторна решетка с цвета на автомобила и акценти с тъмен цвят и тъмни рингове на фаровете. Разполагате с всичко, от което се нуждаете, по отношение на дизайна.