Accept

JEEP® RENEGADE

JEEP® RENEGADE

ОТБЕЛЯЗВА ПРИСЪСТВИЕТО СИ.

С открития покрив My-Sky погледът нагоре придобива нови измерения. Просто отделете леките стъклопластови полиуретанови панели на покрива и комфортно ги приберете в специална кутия в багажника, без да се опасявате че ще ви липсва място за багаж.

AUTO Настройката по презумпция, която е перфектна на ежедневно шофиране и автоматично отделя задвижването на задния мост, за да осигури намаляване на разхода на гориво, когато сцеплението на системата 4X4 не е необходимо.
SAND (пясък) Агресивната настройка на реакцията на подаване на газ и точките на превключване осигуряват стабилност и мощност върху нестабилни повърхности.
MUD (кал) Осигурява допълнително пробоксуване, за да се увеличи сцеплението при ниски скорости, както и специфични настройки на ходовата част, диференциалите и предавателни числа на трансмисията за завладяване на калта.
ROCK (чакъл и камъни) Ексклузивно за Trailhawk, този режим осигурява изключителния потенциал на движение с двойно предаване 4×4 с ниска скорост, благодарение и на блокирането на задния диференциал, позволяващ на Renegade да преодолява и най-предизвикателния терен.