НОВИЯТ JEEP® WRANGLER 80TH ANNIVERSARY. ПРАЗНУВАМЕ 80 ГОДИНИ JEEP®

Представяме ви специалната лимитирана серия на Jeep® Wrangler по повод 80-та годишнина марката Jeep®. Моделът включва специални алуминиеви джанти и детайли, усъвършенствани технологии и мощен 2.0 турбо бензинов двигател с 272 к.с.

НОВИЯТ JEEP® WRANGLER 80TH ANNIVERSARY. ПРАЗНУВАМЕ 80 ГОДИНИ JEEP®

Представяме ви специалната лимитирана серия на Jeep® Wrangler по повод 80-та годишнина марката Jeep®. Моделът включва специални алуминиеви джанти и детайли, усъвършенствани технологии и мощен 2.0 турбо бензинов двигател с 272 к.с.

JEEP® WRANGLER 80-ТИ ЮБИЛЕЙ

Специалната лимитирана серия Wrangler 80th Anniversary се отличава с усъвършенствани технологии, първокласен интериор, ексклузивни детайли и специални емблеми 80th Anniversary, които обогатяват както екстериора, така и интериора.

ЕКСКЛУЗИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

Ексклузивните елементи за 80-та годишнина, която маркира този Jeep като специално издание, е разположена от външната страна, до знака Wrangler и в интериора, на дръжката на таблото.

ТЕХНОЛОГИЧЕН ПАКЕТ

Новият джип Jeep® Wrangler 80th Anniversary е оборудван с нов технологичен пакет. Системата за мониторинг на слепи зони и индикация за безопасност при движение на заден ход, Keyless Enter ‘N Go ™ контрол, благодарение на когото можете да заключвате и отключвате автомобила, да стартирате или гасите двигателя, без никога да докосвате ключа на автомобила.

18-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Новият 80-годишен юбилеен Wrangler е оборудван с 18-инчови алуминиеви джанти от гранитен кристал, които подчертават силната и неподражаема личност за тези, които винаги се отличават от тълпата.

ЛЕГЕНДАРНО ДОПЪЛНЕНИЕ НА ИНТЕРИОРА

Новият Jeep® Wrangler 80th Anniversary се отличава с първокласен и изискан интериор: кожените седалки и таблото ви впечатляват на пръв поглед, Berber Floor Mats и премиум материалите допълнително спомагат за приключенското изживяване докато шофирате.

ЧУВСТВО ЗА СВОБОДА ВЕЧЕ 80 ГОДИНИ

Седнете зад волана на Wrangler и ще изпитате чувството за свобода, което вече 80 години вдъхновява Jeep феновете.

ОЩЕ ПО-ЗАБЕЛЕЖИМИ ЕЛЕМЕНТИ

Решетката от седем слота и рамките на фаровете на Wrangler 80th Anniversary са подчертани с неутрално сиво покритие и допълнени от емблемите Granite Crystal и ексклузивните 18-инчови алуминиеви джанти. По този начин външният вид на Wrangler е едновременно авангарден и напълно съответстващ на традицията на Jeep®.

JEEP® ЛЕГЕНДАТА СЕ РАЖДА ПРЕЗ 1941г

През 1941 г. американската армия е оборудвана със здрав автомобил 4х4, способен да се справи с всякакви терени и метеорологични условия. Този тип автомобили е наречен GPV (General Purpose Vehicle), но на-често го наричали само с първите две букви: Jeep. И така се роди една легендарна марка, която става нарицателно за цял един сегмент автомобили. През годините Jeep създава авангардни модели, известни със своето несравнимо офроуд и пътно поведение и със силно отношение към приключенията, които все още карат Jeep® да се откроява сред останалите марки.

Юбилейният Jeep® Wrangler е верен на произхода си, съчетавайки установената функционалност с авангарден дизайн и материали, за да осигури 4×4 проходимост, ориентирана към бъдещето. LED фарове и задните светлини осигуряват изключително осветление и страхотен външен вид.

ПРЕДНА КАМЕРА

Jeep® Wrangler е оборудван с новата предна камера TrailCam, която можете да ползвате при градско шофиране, но е от съществено значение за офроуд. Проектирайки изображения с висока разделителна способност на пътя, по който пътувате, на дисплея тази технология ви позволява да виждате и избягвате препятствия и клопки. В допълнение, благодарение на функцията за самопочистване винаги можете да имате ясна видимост дори в най-екстремните условия.

ВСЕ ПО-ВИСОК

Най-добре представящият се при газене във вода Jeep® Wrangler някога. Предлага се с 32 “гуми, по-здрави оси, по-големи спирачки, 4х4 системи, здрави плъзгащи се плочи, за да преминете с вашия Jeep® Wrangler там, където никога не сте мислили, че е възможно.

2.0л ТУРБО-БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ

Нов 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор с мощност от 272 конски сили и 400 Нм въртящ момент и нова 8-степенна автоматична скоростна кутия. Въртящият момент, произведен от този четирицилиндров двигател, надвишава този на предишния V-6 двигател на Wrangler, като същевременно оптимизира разхода на гориво, подобрява производителността и осигурява комфортно пътуване във всякакви ситуации.

БЕЗОПАСНО И МОЩНО

Легендарната 4×4 производителност на Jeep се съчетава с усъвършенствани технологии, които помагат да се осигури 100% безопасно шофиране. Наличните системи, които включват адаптивен круиз-контрол със стоп функция, Система за предупреждение за сблъсък напред + автоматично спиране, автоматични дълги светлини, Система за следене за движение в слепи точки, ви предпазват от всичко около вас.

Как да ви помогнем? Chat with us