GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

Пикап в стил Jeep®

Изваяни линии, мускулест вид и детайли, каквито има само в Jeep®. Gladiator се откроява със своя отличителен дизайн и в същото време с практичното си легло за товари.

НА ОТКРИТО

Почувствайте свободата на открито, която можете да изпитате само зад волана на Jeep Gladiator. Покривът може да бъде свален, предното стъкло напълно спуснато, а вратите са лесно сваляеми, точно като при Wrangler.

Голяма товароносимост

Откритата товарна секция на Gladiator е с дължина 1531 мм и широчина до 1442 мм. Товароносимостта е 613 кг, като са възможни различните решения за персонализиране, за да осигурят удобството и гъвкавостта при превоц на товари както за развлечения, така и за ежедневни работни

ПОСТАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ИСКАТЕ

Gladiator се откроява със значителната си товароносимост и гъвкавост благодарение на откритата си товарна секция, което улеснява побирането на най-обемисти товари. Освен това леглото на пикапа остава защитено благодарение на специалното си покритие против надраскване.

МАКСИМАЛНА ЗАЩИТА

Изцяло стоманеното легло на ПИКАПА е защитено със специално спрей покритие, което добавя още по-здрав защитен слой.
Допълнителните капаци на откритата товарна секция обаче осигуряват максимална защита на вашия товар.

ГЪВКАВОСТ, ЗА ДА ДОНЕСЕТЕ ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Благодарение на системата Trail Rail ™ можете лесно да организирате и реорганизирате леглото на пикапа а си. Той осигурява регулируема система за закрепване и скрита товарна зона под заключващото се задно отделение.

ЕКСКЛУЗИВНО ОБОРУДВАНЕ

Gladiator има външно LED осветление в откритата товарна секция и куки за връзване, разположени във всеки ъгъл. Можете също така да поръчате допълнително Cargo Management Group, с което ще добавите 400W инвертор и устойчив на атмосферни влияния 230V AC метеорологичен контакт към леглото на пикапа.

ЕКСКЛУЗИВНА ГАМА ДЖАНТИ

Jeep®Gladiator дебютира с ексклузивна линия алуминиеви джанти, които се открояват със здравина и уникален геометричен дизайн. Версията Sport е оборудвана със 17 “джанти, докато версиите Overland и Launch Edition разполагат с 18” джанти.

ПРЕВЪЗХОДНО ЧУВСТВО ЗА ПРИНАДЛЕЖНОСТ

Gladiator припомня отличителните черти на семейството на Wrangler и добавя практичността и дизайна на задната част на каросерията. Емблематичният дизайн е незабавно дефиниран от решетката със седем слота, разположени предни кръгли фарове и изпъкнали калници. Jeep® Gladiator не може да остане незабелязан.

СТИЛ, ПРАКТИЧНОСТ, ПРОСТРАНСТВО

Интериорът на Gladiator се отличава със страхотно организираното си просторност и невероятното внимание към детайла. Благодарение на модулния покрив можете да се насладите на истинско изживяване на открито.

ЦЕНТРАЛНА КОНЗОЛА

Интериорът е проектиран с мисъл за комфорт, като същевременно се запазва автентичният и отличителен стил Jeep®. Коженият интериор и контрастната централна конзола осигуряват подчертан израз на стила.
Отопляемите предни седалки и отопляемият волан добавят допълнителна нотка на комфорт, докато двузоновият климатик ви позволява да нагласите две различни температури в купето.

ПРОСТРАНСТВО ЗА КРАКАТА

Jeep® Gladiator предлага водещо в класа си място за крака (до 966 мм). Така можете да се уверите, че пътниците ви се чувстват комфортно по време на пътуване.

СИГУРНО СЪХРАНЕНИЕ

Под задната седалка и зад облегалката има просторни и скрити отделения за съхранение.

СГЪВАЕМА ЗАДНА СЕДАЛКА

Възползвайте се максимално от модулността със сгъваемите задни седалки 60:40. Натоварете всичко в Gladiator, той ще го побере.

МИЕЩ СЕ ИНТЕРИОР

Всеки един детайл в Gladiator е създаден, за да осигури максимална издръжливост по време на всяко приключение. Интериорът на Gladiator е миещ се и издръжлив. В пода са монтирани отводнителни тапи за източване, което улеснява почистването.

МАКСИМАЛЕН ЕЖЕДНЕВЕН КОМФОРТ

Gladiator е проектиран да ви придружи неотлъчно в ежедневните ви приключения, без да жертва вашите комфорт и удобство.

Как да ви помогнем? Chat with us