GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

LAUNCH EDITION

Gladiator Launch Edition е лимитираният модел за тези, които искат максимума от Jeep®. Екстериорът се отличава с ексклузивна елементи, 18-инчови алуминиеви джанти, твърд покрив с цвят на каросерията и калници, а леглото на камиона е защитено със специално покритие. Интериорът се отличава с висококачествена черна кожа и отопляеми седалки. В интериора на Gladiator Launch Edition е разположен безжичнен високоговорител Alpine и най-добрите съвременни системи за безопасност, като адаптивен круиз-контрол и камера за предно виждане.

ЕМБЛЕМА LAUNCH EDITION

Launch Edition се откроява със своя автентичен стил, сертифициран с ексклузивната си задна емблема, 18-инчови лети джанти и детайли в цвят на каросерията.

ЧЕРЕН КОЖЕН ИНТЕРИОР

Просторният премиум интериор е дизайниран с черни кожени отопляеми седалки и елегантно табло, което е подчертано чрез контрастни шевове.

ИНТЕРГИРАНА ПРЕДНА ОФРОУД КАМЕРА

Първокласният пакет се предлага стандартно с вградена предна офроуд камера, осигуряваща безопасност и защита на всеки терен. Проектирайки изображения на пътя, по който пътувате, на дисплея на системата Uconnect ™, тази технология ви помага да избегнете препятствия и клопки.

WIRELESS СУБУФЕР ALPINE

Вземете музиката си със себе си, където и да отидете, благодарение на безжичния субуфер Alpine, лесен и интуитивен за изваждане и връщане обратно. Напълно в съответствие с дизайна на Jeep®, той дори се зарежда по време на шофиране. Също така може да издържа на прах и да бъде потопен в до 90 см вода за 30 минути.

GLADIATOR OVERLAND

Gladiator Overland се предлага стандартно с най-добрите в технологии, стил и комфорт. В Overland ще намерите 8,4-инчов TFT дисплей със система “Uconnect ™ , 7-инчов TFT инструментален клъстер с цветен дисплей, 552W Alpine система с 9 високоговорителя, 18-цолови двуцветни алуминиеви джанти със сребристи външни акценти.

ЕДНОЦВЕТЕН ЕКСТЕРИОР

Както калниците, така и твърдият покрив на Gladiator Overland се предлагат в същия цвят като останалата част от екстериора. Предницата му също е подчертана с отличителни хромирани елементи на решетката от 7 слота и бронята.

СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ

Удобна, практична и стилна естетика. Overland се предлага оборудван със странични степенки, които подчертават профила на пикапа, със здравото покритие Spray-In Bedlin, тествано при всяко приключение.

Как да ви помогнем? Chat with us