GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

ПРЕМИУМ ТЕХНОЛОГИИ

Gladiator е оборудван с премиум технологии и първокласни функции, като сред тях са предната камера и подвижен безжичния субуфер.

ИНТЕГРИРАНА ОФРОУД КАМЕРА

Gladiator може да достигне невиждани досега височини благодарение на технологиите, които ви придружават на всеки път. Предната камера показва на дисплея изглед с висока разделителна способност на пътя, по който шофирате, което улеснява получаването на пълна картина и ви помага да избегнете всички клопки или препятствия. Камерата е снабдена с функция за самопочистване, за да осигури максимална видимост по всяко време. Полезен на ежедневни пътища и е незаменим при офроуд.

Wireless Alpine субуфер

Gladiator е оборудван с безжичен субуфер Alpine зад задната седалка, който можете лесно да вземете със себе си, след като излезете от колата. Дизайнът му попада в съответствие с безпогрешния вид на Jeep®. Водоустойчивият и прахоустойчив субуфер се зарежда в движение. Може дори да се потопи във вода до 90 см до 30 минути. Можете също така да го използвате като зарядна станция за зареждане на външни устройства и свързване с други безжични високоговорители Alpine за истински стерео звук.

ПРЕВЪЗХОДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Gladiator ви предлага най-новите технологии в пикапа, за да ви осигури най-доброто шофиране. 7-инчовият TFTдисплей с персонализиран интерфейс показва всички параметри на шофиране, докато системата от 4-то поколение Uconnect ™ предлага всички функции на Uconnect ™ Services *, достъпни чрез приложението My Uconnect ™. Така че можете напълно да се насладите на пътуването си, без никога да се разсейвате.

СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ ЗВУК

Направете ваш плейлист за всяко приключение. Alpine Premium Sound System с 9 високоговорителя със заден субуфер и 552W 12-канален усилвател ще се погрижи за вашето добро настроение с балансиран и всеобхватен звук.

БЕЗКЛЮЧОВ ДОСТЪП

Удобството е една от основните характеристики на Gladiator. Системите Keyless Entry и Keyless Go ви позволяват да управлявате централното заключване и запалването на двигателя, без да изваждате ключовете от джоба си.

СВЪРЗАНОСТ

Свържете лесно вашия смартфон, запазете всичко необходимо на една ръка разстояние, безопасно и без да ви отвлича вниманието от пътя напред.

СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Gladiator притежава всички основни характеристики на Jeep®, включително и по отношение на безопасността. Могат да бъдат добавени допълнително опции като система за следене на движение в слепите зони, адаптивен круиз-контрол, система за предупреждение за сблъсък с автоматична спирачка, както и автоматични къси и дълги светлини.

МАКСИМАЛНА СИЛА

Jeep® Gladiator разполага с над 65 активни и пасивни системи за безопасност. Той е защитен с помощта на предпазни карбамидни плочи за трансмисия, трансферна кутия и резервоара.

АВТОМАТИЧНИ СВЕТЛИНИ

Gladiator се предлага стандартно със светлинен сензор, който включва фаровете автоматично. Като допълнителна опция, той може да бъде оборудван и с Automatic High Beam, интелигентна технология, която открива промени в околната светлина и регулира интензивността на светлината, така че винаги да имате най-добрия изглед.

СИСТЕМА ЗА МОНИТОРИНГ НА СЛЯПОТО ПЕТНО И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ЧЕЛЕН УДАР

Gladiator може да бъде оборудван със система за мониторинг на сляпото петно, за да следи трафика около вас и да ви предупреждава при необходимост. Системата за предупреждение при опасност от челен удар ще ви помага, за да предотвратите инциденти.

АДАПТИВЕН КРУИЗ-КОНТРОЛ

Задайте желаната скорост на вашия Gladiator и продължете да шофирате по вашия път. Интелигентният круиз-контрол включва адаптивна функционалност за откриване на превозно средство напред и адаптиране на скоростта спрямо него, без намеса на водача.

ПАРКИРАЙТЕ С ЛЕКОТА

Паркирайте лесно и безопасно с функциите за паркиране на Gladiator. С предни и задни сензори за паркиране и предни и задни камери, Gladiator е лесно маневрен, дори когато трябва да паркирате.

ЗАДНА КАМЕРА Parkview®

Движете се назад със същата увереност, както бихте шофирали по пътя. Камерата за задно виждане ParkView® показва изображение с висока разделителна способност на сензорния дисплей с Uconnect ™ и благодарение на динамичната си интеграция дори най-сложните маневри стават по-лесни.

Как да ви помогнем? Chat with us