GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

ЕФЕКТИВНОСТ, КОЯТО ЩЕ ВИ РАЗВЪЛНУВА

Gladiator е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 3.0-литров V6 турбо дизелов двигател, с мощност 264 к.с. и 600 Nm въртящ момент. Това го прави достатъчно мощен, но в същото време и ефективен.

ИСТИНСКА Jeep МОЩ

Gladiator съчетава силата на Jeep® с функционалността на пикапа.

8-СТЕПЕННА АВТОМАТИЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ

Двигателят на Gladiator работи перфектно с 8-степенна автоматична скоростна кутия, която гарантира производителност, намалено време за превключване и максимална ефективност за намаляване на разхода на гориво. Модерният софтуер регулира производителността незабавно въз основа на условията и стила на шофиране, което означава, че Gladiator винаги може да се движи гладко, като се възползва напълно от максималния въртящ момент на двигателя.

ПЕРФЕКТЕН И ЗА ОФРОУД

Всеки гладиатор е обозначен с Trail Rated®, знакът, който представлява увереността за поемане на повечето предизвикателства. Легендарният капацитет на Jeep® 4×4 се доставя от усъвършенстваната система за сцепление Command-Trac, която се отличава с нискоскоростна трансмисионна кутия, оси от трето поколение Dana 44, подложка на каросерията, заден диференциал с ограничено приплъзване Trac-Lok и офроуд гуми. Новият пикап Jeep® също може да се похвали с невероятни ъгли на атака, пробив и изход.

КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ

Gladiator се откроява с впечатляващата си теглителна способност: до 2722 кг.

Как да ви помогнем? Chat with us