GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

GLADIATOR

ПИКАПЪТ НА Jeep®.

ЕВРОПЕЙСКАТА ПРЕМИЕРА

За първи път в Европа се предлага Jeep® Gladiator. Легендарните офроуд възможности на Jeep® се трансформират в пикап, който демонстрира отличителните му характеристики: мощ, простор и здравина.

Пикап в стил Jeep®

Изваяни линии, мускулест вид и детайли, каквито има само в Jeep®. Gladiator се откроява със своя отличителен дизайн и в същото време с практичното си легло за товари.

НА ОТКРИТО

Почувствайте свободата на открито, която можете да изпитате само зад волана на Jeep Gladiator. Покривът може да бъде свален, предното стъкло напълно спуснато, а вратите са лесно сваляеми, точно като при Wrangler.

Голяма товароносимост

Откритата товарна секция на Gladiator е с дължина 1531 мм и широчина до 1442 мм. Товароносимостта е 613 кг, като са възможни различните решения за персонализиране, за да осигурят удобството и гъвкавостта при превоц на товари както за развлечения, така и за ежедневни работни

ИСТИНСКА Jeep МОЩ

Gladiator съчетава силата на Jeep® с функционалността на пикапа.

ЕФЕКТИВНОСТ, КОЯТО ЩЕ ВИ РАЗВЪЛНУВА

Gladiator е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 3.0-литров V6 турбо дизелов двигател, с мощност 264 к.с. и 600 Nm въртящ момент. Това го прави достатъчно мощен, но в същото време и ефективен.

СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ

Gladiator притежава всички основни характеристики на Jeep®, включително и по отношение на безопасността. Могат да бъдат добавени допълнително опции като система за следене на движение в слепите зони, адаптивен круиз-контрол, система за предупреждение за сблъсък с автоматична спирачка, както и автоматични къси и дълги светлини.

МАКСИМАЛНА СИЛА

Jeep® Gladiator разполага с над 65 активни и пасивни системи за безопасност. Той е защитен с помощта на предпазни карбамидни плочи за трансмисия, трансферна кутия и резервоара.

ИНТЕГРИРАНА ОФРОУД КАМЕРА

Gladiator може да достигне невиждани досега височини благодарение на технологиите, които ви придружават на всеки път. Предната камера показва на дисплея изглед с висока разделителна способност на пътя, по който шофирате, което улеснява получаването на пълна картина и ви помага да избегнете всички клопки или препятствия. Камерата е снабдена с функция за самопочистване, за да осигури максимална видимост по всяко време. Полезен на ежедневни пътища и е незаменим при офроуд.

ПРЕВЪЗХОДНИ ТЕХНОЛОГИИ

Gladiator ви предлага най-новите технологии в пикапа, за да ви осигури най-доброто шофиране. 7-инчовият TFTдисплей с персонализиран интерфейс показва всички параметри на шофиране, докато системата от 4-то поколение Uconnect ™ предлага всички функции на Uconnect ™ Services *, достъпни чрез приложението My Uconnect ™. Така че можете напълно да се насладите на пътуването си, без никога да се разсейвате.

Как да ви помогнем? Chat with us