приемам

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

Фарове за мъгла

Силните, дръзки линии и стилни акценти превръщат светлините на Новия Compass от чисто функционални елементи в произведение на изкуството. За да подсигурите своята безопасност, за да виждате по-добре пътя и за да Ви виждат останалите участници в движението, включете фаровете за мъгла, когато пътните условия са неблагоприятни. Функцията за следване на кривата на завоя се задейства, когато завъртите волана и светлините осветят страничната зона до автомобила, като по този начин се повишава безопасността при шофиране при лоши условия с ниска видимост.

Uconnect™ 8.4 NAV

Новото поколение навигационна система Uconnect ™ 8.4 предоставя широк набор от функции за комуникация със свободни ръце, развлечения и навигация. Тя е с един от най-големите в сегмента – 8,4-инчов сензорни екрани, който реагира на жестове като натискане, докосване и приплъзване.

7-инчов екран на арматурното табло

7-инчовият екран на арматурното табло предлага на шофьора широка гама от възможности. Екранът може да бъде настрроен да показва скоростта и специфична информация за състоянието на автомобила. Той е предназначен за визуална комуникация с помощта на графики и текст, а чрез бутоните на волана, водачът може да персонализира екрана и той да показва само информация, която му е необходима.

Система Selec-Terrain®

Системата за управление на сцеплението Selec-Terrain® е проектирана да оптимизира задвижването на четирите колела, за да се постигнат ненадминати възможности за придвижване по всякакъв терен. Системата електронно координира и оптимизира работата на до 12 системи и осигурява подобрен контрол над автомобила.

Ъгли на проходимост

Jeep® Compass Trailhawk® си осигурява логото Trail Rated® (преминавайки през серия от изтощителни тестове, които доказват способността му да се движи извън пътя на някои от най-непристъпните места на планетата) с ненадминатите характеристики на предния и задния си ъгъл на проходимост. Това се постига благодарение на уникалния дизайн на автомобила и увеличената му височина. Най-добрите в класа просвет и възможности се допълват още от предпазните кори под двигателя, системата за контрол при спускане (Hill Descent Control) и 17-инчовите офроуд джанти.

ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ТЕХНОЛОГИИ

Използвайте максималните възможности на Вашия смартфон, докато сте на борда на Jeep® Compass. Той ви позволява изключително лесно да осъществявате телефонни обаждания, да получите достъп до любимата си музика, да изпращате и получавате съобщения и какво ли още не. Открийте нов начин да сте винаги на линия, благодарение на новите функции, налични в Uconnect ™ 8.4. Apple CarPlay дава възможност на потребителите на iPhone да имат достъп до Apple Maps, Messages, обаждания и Apple Music чрез гласовия контрол на Siri.

Android Auto ™ осигурява лесен и безопасен достъп до гласов контрол без ръце, Google Maps ™ и Google Play Music ™ чрез сензорния екран на Uconnect ™ или управлението от волана.