приемам

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

Кожен волан

При направата на кожения волан на Jeep® изпъкват прецизната изработка и висококачествените материали. Воланът е с вградени командни бутони за аудио системата, подаването на гласови команди и системите за безопасност. Това позволява на шофьора да държи ръцете си на волана и да съсредоточи вниманието си върху пътя.

Електрическа паркинг спирачка

Ръчната спирачка се задейства от бутон на централната конзола. В спирачните апарати на всяко от задните колела е разположен мотор и електронен контролен модул. Ръчната спирачка е с четири режима на работа: статично натискане и освобождаване, динамично задействане, освобождаване при потегляне и безопасно задържане.

Задни LED светлини

С уникални задни светлини, които обединяват в едно функционалност и изключителен дизайн. Стоповете следват линията на автомобила и осигуряват отличителния външен вид на модела. В стандартното оборудване на модела са включени още светоотразители и светлини за мъгла, с висококачествено LED осветление

Безконтактно запалване Enter-N-Go™

Вече не е необходимо да използвате ключове или бутони. С персонализирания ключ в джоба или чантата Ви Вашият Jeep® Compass ще се отключи при докосване на дръжката на предната врата или при отваряне на задната вратата. След като се настаните в автомобила, благодарение на електронните датчици Jeep® Compass Longitude засича наличието на ключа в купето на автомобила. С натискането само на един бутон вече може да стартирате автомобила, без да се налага да използвате ключа.

Рейки на покрива

Независимо дали ще карате колело, ще сърфирате, ще се спускате с каяк или просто ще изследвате непознати територии, новият Jeep® Compass включва рейки на покрива, които могат да транспортират обемисти товари или спортно оборудване..

Двупанелен панорамен стъклен покрив

Новият Jeep® Compass е оборудван с практични и лесни за използване характеристики, включително двупанелен панорамен покрив, който се отваря, за да ви осигури чист въздух и топли слънчеви лъчи, когато поискате.