приемам

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

JEEP® COMPASS ДОБАВЕТЕ ЖИВОТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

БЪДЕТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ

Бъдете сред първите, които ще тестват най-очаквания SUV на годината. Открийте предложението, създадено специално за новия Jeep® Compass Opening Edition, който е с най-добрите характеристики по отношение на дизайн, технологии и възможности.

ДРУГ ПОГЛЕД КЪМ КРАСОТАТА

Традициите и иновациите се събират в едно в новия Jeep® Compass, обновявайки най-емблематичните характеристики, които превърнаха дизайна на марката Jeep® в легенда. Оставете се да бъдете водени от елегантния и аеродинамиче профил на автомобила, където всеки детайл е изработен с максимална прецизност. Открийте хипнотичната красотата на модела в 7-те хромирани отвора на предната решетката и LED светлините.

ВПУСНИ СЕ С НЕОБЯТНОТО

Новият Jeep® Compass ви отвежда отвъд стандартните и конвенционални пътеки, за да преосмислите ежедневието си по един необикновен начин. Започнете пътуване, което ще ви отведе на среща с четири водещи фигури в областта на дизайна, потребителското изживяване, технологиите и възможностите. Те с тяхната работа и начин на мислене промениха обществото и ежедневието, вдъхновявайки хората да виждат и да взаимодействат със света.