JEEP® COMPASS

ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

JEEP® COMPASS

ПРИКЛЮЧЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

НОВА ЛИНИЯ НА ХОРИЗОНТА.

Безпогрешният характер на Jeep® Compass не може да бъде объркан. Той привлича с лаковото черно и хромираните рамки на седемте ярко изразени елемента на предната решетка, подчертаващи внушителната широка стойка. Тя от своя страна позволява сериозно солидно поведение извън пътя и стегнато усещане за по-добра управляемост и връзка с пътя. Задните LED светлини придават автентичен почерк, независимо от часа на денонощието, а лаково черният покрив създава нюанс на модерна изтънченост, без Compass да загуби и нотка от класическото излъчване на Jeep® с неговите трапецовидни арки на колелата. В съчетание с изключителните динамични качества на пътя и способностите на технологията 4X4 тази комбинация поставя Jeep® Compass над останалите. Независимо дали се движите по улиците на града или по път с по-малко комфорт, здравата рамка на Jeep® Compass, комбинирана с окачването тип McPherson и цялостната композиция на системата за окачване и демпфериране на автомобила, създадена като част от изкуството, позволява гладко и приятно шофиране.

ПОЕМЕТЕ ПО СВОЙ КУРС.

Градските изследователи могат да създават свои карти. Jeep® Compass, с изключителни за своя сегмент задвижващи агрегати, системи за безопасност и технологии, сега превръща всеки път във възможност. Независимо дали се среща лице в лице със сложния лабиринт на бетонната джунгла или с тестове в пресечените терени, най-способния компактен SUV прорязва собствен път.

ДРУГ ПОГЛЕД КЪМ КРАСОТАТА

Традициите и иновациите се събират в едно в новия Jeep® Compass, обновявайки най-
емблематичните характеристики, които превърнаха дизайна на марката Jeep® в
легенда. Оставете се да бъдете водени от елегантния и аеродинамиче профил на
автомобила, където всеки детайл е изработен с максимална прецизност. Открийте
хипнотичната красотата на модела в 7-те хромирани отвора на предната решетката и
LED светлините.

Системата включва функцията Selec-Terrain™ с до пет определени режима на работа – Auto, Snow (сняг), Mud (кал), Sand (пясък) и Rock (чакъл и скали, специфична за оборудването Trailhawk). Всеки режим следва свой алгоритъм, за да оптимизира работата на до 12 бордови системи. С едно просто завъртане, водачът може да избере подходящата настройка за всеки терен, оптимизирайки възможностите на Compass съобразно условията.

ВПУСНИ СЕ С НЕОБЯТНОТО

Jeep® Compass ви отвежда отвъд стандартните и конвенционални пътеки, за да преосмислите ежедневието си по един необикновен начин. Започнете пътуване, което ще ви отведе на среща с четири водещи фигури в областта на дизайна, потребителското изживяване, технологиите и възможностите. Те с тяхната работа и начин на мислене промениха обществото и ежедневието, вдъхновявайки хората да виждат и да взаимодействат със света.

ЗАДОВОЛСТВО ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ.

Jeep® Compass ви гарантира, че независимо накъде сте поели, ще стигнете там със стил, комфорт и по свой начин. Той остава верен на автентичния характер на Jeep®, предлагайки скулптурирани форми, авангардни технологични решения и свързаност. Трапецовидната рамка на централния панел, ярко лаковото покритие на облицовките и меките на докосване детайли по естествен начин дефинират дизайна на интериора на Jeep® с целево разположени удобно за вас уреди. Двукомпонентният стъклен подвижен покрив осигурява на Jeep® връзка с околната среда, раждаща съчетание от красотата на пространството отвън с комфорта на щедро тапицираните седалки с ергономична конструкция и дизайн. Jeep® знае, че животът може да бъде напрегнат, затова с предлагания заден капак Power Liftgate Jeep® Compass ви осигурява още един помощник при качването и разпределението на багажа.

ОСВОБОДЕТЕ РЪЦЕТЕ И СЪЗНАНИЕТО СИ.

Интерактивната система Uconnect™ от четвърто поколение с до 8.4-инчов HD капацитивен сензорен екран, осигурява възможност да не отделяте погледа си от пътя пред вас, изпълнявайки всяко докосване, управлявани с пръсти действия и гласови команди с прецизност. Разширете смартфона си с новите предлагани технологии на Uconnect™.

Останете свързани.

С приложението Uconnect™ LIVE App осигуряващо TuneIn радио, Deezer музика, Facebook Check In, Twitter, Reuters, Tom Tom Live с информация в реално време за вашето пътуване, my:Car и eco:Drive™, за да следите състоянието на автомобила, вашия стил на шофиране и да бъдете подпомагани за намаляване на разхода на гориво.
Uconnect™ LIVE ви позволява да създадете нови приключения с помощта на Jeep® Skills App: осигурявайки ви информация за пътувания в пресечена местност на Jeep® със специфични офроуд прибори, измерващи ъглите на наклона по надлъжната и напречната оси, атмосферното налягане и надморска височина.

ЪГЛИ НА ПРОХОДИМОСТ

Jeep® Compass Trailhawk® си осигурява логото Trail Rated® (преминавайки през серия от
изтощителни тестове, които доказват способността му да се движи извън пътя на някои
от най-непристъпните места на планетата) с ненадминатите характеристики на предния
и задния си ъгъл на проходимост. Това се постига благодарение на уникалния дизайн
на автомобила и увеличената му височина. Най-добрите в класа просвет и
възможности се допълват още от предпазните кори под двигателя, системата за
контрол при спускане (Hill Descent Control) и 17-инчовите офроуд джанти.

Как да ви помогнем? Chat with us