COMPASS 4XE FIRST EDITION URBAN

COMPASS 4XE FIRST EDITION URBAN

Предстоящият Compass 4xe First Edition Urban ще се отличава с отлична производителност благодарение на чисто новия плъгин 4х4 хибриден двигател с мощност 240 к.с. Стилът „Urban“, придаден от фините облицовки на интериора и екстериора, със системи за сигурност и най-модерното технологично оборудване, ще позволи на Compass 4xe First Edition да предложи максимален комфорт.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО оборудване на First Edition:

WALLBOX: Специализирана станция за зареждане в домашни условия с щепсел и зареждане Wallbox

РАЗШИРЕНА ГАРАНЦИЯ: 5-годишна гаранция за автомобила
(3-годишна допълнителна гаранция в допълнение към 2-годишното стандартно покритие) и 8-годишна гаранция за батерията от 11 кВтч

„E-FEATURE“ И ДИЗАЙНИРАН ДИЗАЙН: 8.4 „Uconnect Nav с управление на презареждането,
Park Assist, Blind Spot, Keyless Entry & Go, 4xe Стикер на калника, 19„ Urban / 17 “Off-Road колела и още много други.

CO2 емисии (комбинирани) (g / km): 45
Разход на гориво (комбинирано) (l / 100 km): 1.97

WALLBOX ЛИЧНА ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ

Бихте ли искали лесно да заредите колата у дома? Можете да опитате Wallbox и други аксесоари, специално изработени от Mopar® за вашия SUV Hybrid plug-in, и да презаредите своя Jeep® Compass 4xe директно у дома. Това са интуитивни инструменти, които значително намаляват времето за презареждане и ви правят още по-свободни да се сблъскате с нови приключения.

ЛЕСНО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Поддържането на вашия Jeep® Compass 4xe винаги зареден и готов за справяне с всеки маршрут ще бъде много лесно: просто го свържете към стандартен електрически контакт. В допълнение, системата 4xe ще ви позволи да зададете минимални нива на заряд на батерията, за да се насладите на приключенията си без проблеми.

8.4 "ДИСПЛЕЙ

8.4 “дисплеят ще предостави цялата информация за вашия нов Jeep® Compass 4xe, също така ще осигури достъп до функциите на My Uconnect ™ и възможността за свързване на вашия смартфон. Така че можете да шофирате, докато сте свързани с вашия автомобил и вашия свят.

ИЗБОР НА ХИБРИДНИЯ РЕЖИМ

Новият селектор за хибридни режими ще ви позволи да конфигурирате шофьорското си изживяване по желание, като избирате между три различни режима: Hybrid, Electric и e-Save. Вашият нов Jeep® Compass 4xe ще бъде готов да ви придружи в следващото ви приключение.

ЗАБЕЛЯЗВА СЕ В ТЪЛПАТА

Изключителният дизайн на новия Jeep® Compass 4xe ще се адаптира идеално към всяка ситуация.
Дали това е скалист офроуд маршрут или елегантен център на града, няма значение:
линиите му са проектирани така, че да се възхищават където и да са.

Въпроси и отговори